Carte

Gaversesteenweg 196

9800 Petegem-aan-de-Leie
à Vendre
149 m² Vivre
260 m² Terrain
4 Chambres
Description

Ontdek deze charmante en instapklare woning, strategisch gelegen nabij het levendige centrum van Deinze. Op loopafstand vind je alles wat je nodig hebt: winkels, horeca, scholen en openbaar vervoer. Bovendien zijn de belangrijkste invalswegen vlakbij.

Bij binnenkomst in de hal word je direct verwelkomd door een warme ambiance die doorgaat in de leefruimte. Het huis is slim georganiseerd, zo is het perfect afgestemd op het leven van een modern gezin. In het hart van het huis bevindt zich de volledig uitgeruste keuken waar je ongetwijfeld vele gezellige avonden zult beleven.

De prachtige tuin is een rustig toevluchtsoord waar je kunt ontspannen na een lange werkdag. Met vier ruime slaapkamers en een moderne badkamer is er voldoende ruimte voor iedereen om zich terug te trekken.

Deze woning is voorzien van een conforme elektrische keuring, led verlichting en een deurbel met camera wat bijdraagt aan je gemoedsrust. Dankzij het lage energieverbruik woon je niet alleen milieubewust, maar bespaar je ook op je energierekening.

Mis deze kans niet om het huis van je dromen te vinden! Neem voor een bezichtiging contact met ons op via info@excellent-vastgoed.be of bel ons op het nummer 09/380.09.74. Maak van deze woning jouw nieuwe thuis.

* * *

Gaversesteenweg 196 - 9800 Petegem-aan-de-Leie - Welkom thuis in deze charmante woning, ideaal gelegen nabij het bruisende centrum van Deinze, op wandelafstand van winkels, horeca, scholen, openbaar vervoer én de belangrijkste invalswegen.
We betreden deze instapklare woning via de inkomhal, die toegang biedt tot de leefruimte waar je wordt begroet door een warme sfeer en een doordachte lay-out die perfect past bij het moderne gezinsleven. De volledig ingerichte keuken is het hart van het huis, waar gezellige diners en levendige gesprekken samenkomen.
In de prachtige tuin ontdek je een oase van rust, waar je kan ontspannen na een werkdag.
Met vier ruime slaapkamers en een moderne badkamer, is er voldoende ruimte voor iedereen om zich terug te trekken en tot rust te komen.
De conforme elektrische keuring, led verlichting, deurbel met camera,… geeft extra gemoedsrust. Het lage verbruik zorgt ervoor dat je niet alleen milieubewust leeft, maar ook bespaart op je energierekening.
Mis deze kans niet! Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging via info@excellent-vastgoed.be of telefonisch op het nummer 09/380.09.74 en maak van deze woning jouw thuis.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 274.000
Général
Type
Maison
Terrain
260 m2
Zone habitable
149 m2
Référence
0Z6N8KTG-TB7
Code Agence
4108
Historique des prix
10 Apr 2024
€274.000 / Excellent Vastgoed
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder