Home à Vendre Maison 2580 Putte
Mechelbaan 103
Carte

Mechelbaan 103

2580 Putte
à Vendre
556 m² Terrain
2 Chambres
Description

Ontdek deze charmante woning met 2 tot 3 slaapkamers, ideaal gelegen in Beerzel. Deze woning ligt op een prachtig perceel van 565m² en bevindt zich op slechts 5 minuten van het centrum van Beerzel, waar u winkels, eet- en drinkgelegenheden, scholen en openbaar vervoer vindt.

Bij binnenkomst in de woning wordt u verwelkomd in de inkomhal die leidt naar de keuken, uitgerust met de belangrijkste apparaten. De woonkamer biedt ruimte voor een comfortabele zithoek en een aparte eethoek, en profiteert van veel natuurlijk licht dankzij de grote ramen. Het gelijkvloers heeft ook een gastentoilet en twee ruime bergingen of kantoorruimtes.

Op de eerste verdieping leidt de nachthal naar 2 slaapkamers, waarvan één met douche en wastafel, en naar de zolder waar eventueel extra kamers kunnen worden gecreëerd. Buiten de woning is er voldoende parkeergelegenheid.

De tuin, gunstig georiënteerd en voorzien van een zwemvijver en lounge, biedt een rustige en privé plek om te genieten van het mooie weer.

Dit is een geweldige kans als u op zoek bent naar een huis met 2 tot 3 slaapkamers op een perceel van 565m² in Beerzel. Neem contact met ons op voor meer informatie op 0473 38 29 40 of bezoek onze website www.boonstravastgoed.be.

Enkele hoogtepunten van deze woning zijn het grote potentieel, de uitstekende locatie en de 2 tot 3 slaapkamers.

* * *

Mechelbaan 103 - 2580 Putte - Op een uitstekende locatie te Beerzel bevindt zich deze woning met 2/3 slaapkamers op een mooi perceel van 565m². U geniet hier van een aangename ligging, op 5 min van het centrum van Beerzel met winkels, eet-en drankgelegenheden, scholen en het openbaar vervoer.

We betreden de woning via de inkomhal . Aansluitend vinden we de keuken die voorzien is van de voornaamste toestellen. De leefruimte kunt u inrichten met een gezellige zithoek en een aparte eetplaats. Dankzij de grote raampartijen geniet u hier van veel lichtinval. Verder omvat het gelijkvloers nog een gastentoilet en twee ruime bergingen/bureau. De nachthal op de eerste verdieping geeft ons toegang tot 2 slaapkamers( waarvan 1 met douche en lavabo) en tevens toegang tot de zolder waar eventueel nog extra kamers kunnen gemaakt worden. Voor de woning beschikt u nog over voldoende parkeermogelijkheden. In de goed georiënteerde tuin die voorzien is van een zwemvijver en lounge kunt u steeds in alle rust en privacy genieten van het mooie weer.

Dit is een uitstekende opportuniteit als u op zoek bent naar een woning met 2/3 slaapkamers op een perceel van 565m² te Beerzel. Contacteer ons voor meer informatie op 0473 38 29 40 of neem een kijkje op www.boonstravastgoed.be.

Bijzonderheden:
- Veel potentieel
- Uitstekende locatie
- 2/3 slaapkamers

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 325.000
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1937
Terrain
556 m2
Référence
QXJL16PG5Q3H
Code Agence
143389
EPC
225 kWh/m2
EPC Valeur
C
EPC Certificat
20240120-003115329-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
n/a
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
n/a
Autorisation de lotissement
n/a
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
Niet van toepassing
Historique des prix
18 Mar 2024
€325.000 / Boonstra Vastgoed
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder