Home Maison 2580 Putte
Mechelbaan 598
Carte

Mechelbaan 598

2580 Putte
136 m² Terrain
3 Chambres
€390.000
Description

Gelegen in de buurt van het centrum van Putte, op een gunstige locatie dichtbij belangrijke uitvalswegen, winkels, scholen en openbaar vervoer, vindt u deze moderne driekamerwoning. Stap binnen via de ruime, lichte hal met ingebouwde kasten die leidt naar een apart toilet, een berging, een werkruimte die kan worden omgebouwd tot een extra badkamer en een grote garage met plaats voor twee auto's.

Op de eerste verdieping bevindt zich een ruime, lichte woonkamer met veel ramen en ruimte voor zowel een gezellige zithoek als een aparte eethoek. De volledig uitgeruste open keuken beschikt over de meest belangrijke toestellen en een kookeiland. Aangrenzend is er een gezellig terras waar u in alle rust kunt genieten van het mooie weer.

Neem de mooie houten trap naar de tweede verdieping en ontdek een lichte badkamer met bad, douche en dubbele wastafel. Daarnaast is er nog een apart toilet en drie slaapkamers: één grote en twee kleinere. De kleinste slaapkamer heeft een ganzentrap die leidt naar een gezellige zolderbureau met twee veluxen en ingebouwde kasten over de gehele breedte. Er is ook nog extra zolderruimte voor opslag.

De woning is bovendien voorzien van twaalf zonnepanelen en energieklasse A (28KWh). Verder is er een D-ventilatiesysteem, vloerverwarming, een alarmsysteem en een ruime oprit waar twee auto's achter elkaar kunnen parkeren.

Als u op zoek bent naar een moderne, energiezuinige woning met drie slaapkamers en een ruime garage, dan is dit een uitstekende keuze. Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie op het nummer 0473/ 27.88.57 of bezoek onze website www.boonstravastgoed.be .

Bijzondere kenmerken:

- Ruime garage
- Zeer lage EPC-score (28)
- Drie slaapkamers

* * *

Mechelbaan 598 - 2580 Putte - Op een uitstekende locatie nabij het centrum van Putte bevindt zich deze moderne woning met 3 slaapkamers. U bevindt zich hier vlakbij belangrijke invalswegen en in de nabijheid van winkels, scholen en het openbaar vervoer.

We betreden deze energiezuinige woning via de grote, lichtrijke inkomhal met ingebouwde kasten. Verder vinden we nog een aparte toiletruimte, berging met ingebouwde kasten, werkruimte welke nog kan ingericht worden als extra badkamer en een zeer ruime garage voor 2 wagens terug.
Op de eerste verdieping vinden we de ruime lichtrijke woon/leefkamer die geniet van veel lichtinval dankzij de verschillende raampartijen, dewelke je kan inrichten met een gezellige zithoek en aparte eetplaats. De volledig geïnstalleerde open keuken met eiland, is voorzien van de voornaamste toestellen. Aangrenzend vinden we het gezellige terras waar je in alle rust kan genieten van het mooie weer. Via een mooie houten trap bereiken we de tweede verdieping. De nachthal geeft toegang tot een lichtrijke badkamer met bad, douche en dubbele lavabo. Daarnaast vinden we nog een aparte toiletruimte, grote slaapkamer en twee kleine slaapkamers. De kleinste slaapkamer bezit een ganzentrap die uitkomt in een gezellige bureauruimte (zolder) met twee veluxen en voorzien van inbouwkasten over de ganse breedte. Achterin is er nog een zolderruimte om extra materiaal te stockeren.

De woning is verder nog voorzien van 12 zonnepanelen, EPC A (28KWh), ventilatiesysteem D ,vloerverwarming, alarminstallatie en een ruime oprit voor de garage waar 2 wagens achter mekaar kunnen staan.

Dit is een uitstekende opportuniteit als u op zoek bent naar een moderne, energiezuinige woning met 3 slaapkamers en ruime garage. Contacteer ons voor meer informatie op 0473/ 27.88.57 of neem een kijkje op www.boonstravastgoed.be .

Bijzonderheden:

- Ruime garage
- EPC slechts 28
- 3 slaapkamers

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 390.000
Général
Type
Maison
Bouwjaar
2015
Terrain
136 m2
Référence
Q6YPE9NQ1C7Y
Code Agence
143402
EPC
28 kWh/m2
EPC Valeur
A
EPC Certificat
20240316-0003178824-RES-1
Historique des prix
20 Mar 2024
€390.000 / Boonstra Vastgoed
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder