Home Maison 2580 Putte
Lierbaan 203
Carte

Lierbaan 203

2580 Putte
5849 m² Terrain
4 Chambres
€725.000
Description

Genesteld in het groene landschap van Putte, staat deze ruime en lichte woning (met een bewoonbaar oppervlakte van 283 vierkante meter) en omliggend weiland op een perceel van 5.849 vierkante meter te koop. Ondanks de rustige ligging, bevinden winkels, scholen en openbaar vervoer zich vlakbij.

Het huis verwelkomt u via een inkomhal met apart gastentoilet. De leefruimte, uitgerust met airconditioning, baadt in natuurlijk licht dankzij de grote ramen die ook een prachtig zicht op de tuin en aangrenzende weilanden bieden. Tevens kunt u hier een gezellige zithoek en aparte eetplaats inrichten. De open keuken, voorzien van hoogwaardige apparaten, sluit naadloos aan bij de leefruimte. Op het gelijkvloers vindt u verder een inpandige garage, een ruime wasplaats/berging en multifunctionele ruimte die u naar eigen wens kunt invullen.

Via de nachthal bereikt u de vier slaapkamers, waarvan drie voorzien zijn van airconditioning, en de badkamer met wastafel, toilet, ligbad en douche. Buiten beschikt u over een ruime schuur/opslagruimte. De op het zuiden georiënteerde tuin met terras is de ideale plek om van het mooie weer te genieten, met volledige privacy en uitzicht op de rest van het perceel met aangelegde piste en (paarden)stallen. Aan de voorkant biedt de woning voldoende parkeergelegenheid.

Duurzaamheid is gegarandeerd dankzij de geïnstalleerde zonnepanelen en de energiezuinigheid van het huis (EPC 158, label B).

Deze woning in Putte is een uitgelezen kans voor wie op zoek is naar een ruim en comfortabel huis op een groot perceel. Contacteer ons voor meer informatie op 0479/47.09.61 of bezoek onze website www.boonstravastgoed.be .

Belangrijkste kenmerken:
- Vier slaapkamers
- Perceelgrootte: 5.849 vierkante meter
- Energie-efficiëntie: EPC = 158 (label B)

* * *

Lierbaan 203 - 2580 Putte - In een groene omgeving te Putte bevindt zich deze ruime, lichtrijke woning (bewoonbare oppervlakte van 283 m²) met weiland op een perceel van 5.849 m². De woning is gelegen op een rustige locatie, toch vlakbij het centrum met winkels, scholen en het openbaar vervoer.

We betreden de woning via de inkomhal met apart gastentoilet. De leefruimte (met airco) geniet van natuurlijk lichtinval door de vele grote raampartijen, waardoor u ook een prachtig zicht heeft op de tuin met achterliggend weilanden. De leefruimte kunt u inrichten met een gezellige zithoek en aparte eetplaats. De open keuken is mooi geïntegreerd in het geheel en is voorzien van kwalitatieve toestellen. Verder beschikt u op het gelijkvloers nog over een inpandige garage, een ruime wasplaats/berging en een polyvalente ruimte, die u naar wens kan inrichten. De nachthal geeft ons toegang tot 4 slaapkamers, waarvan er 3 werden voorzien van airco, en de badkamer, uitgerust met lavabo, toilet, ligbad en douche. Naast de woning beschikt u over een ruime schuur/opslagruimte en in de zuid-georiënteerde tuin met terras kunt u steeds in alle rust en privacy genieten van het mooie weer. Deze biedt een prachtig zicht op de rest van het perceel met aangelegde piste en (paarden)stallen. Vooraan beschikt u over voldoende parkeermogelijkheden. Tot slot werd de woning voorzien van zonnepanelen en bedraagt het EPC slechts 158 (label B).

Dit is een uitstekende opportuniteit als u op zoek bent naar een ruime woning, voorzien van alle comfort, op een perceel van 5.849 m² te Putte. Contacteer ons voor meer informatie op 0479/47.09.61 of neem een kijkje op www.boonstravastgoed.be .

Bijzonderheden:
- 4 slaapkamers
- Perceel = 5.849 m²
- EPC = 158 (label B)

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 725.000
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1966
Terrain
5849 m2
Référence
D32QV-N-EOTT
Code Agence
143410
EPC
158 kWh/m2
EPC Valeur
B
EPC Certificat
20240126-0003121903-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
n/a
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
n/a
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
Agrarisch gebied
Zone inondable
Niet van toepassing
Historique des prix
22 Mar 2024
€725.000 / Boonstra Vastgoed
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder