Carte

Kerkstraat 10

2870 Puurs
à Vendre
81 m² Vivre
60 m² Terrain
Description

Op zoek naar een opknappertje in het hart van Ruisbroek, Puurs-Sint-Amands? Dan hebben we de perfecte woning voor jou gevonden!

Deze te renoveren woning biedt je de ideale kans om je eerste woning volledig naar eigen wens in te richten. Of je nu een doe-het-zelf fan bent of een ervaren verbouwer, deze woning barst van de mogelijkheden om er jouw droomhuis van te maken. De centrale ligging, nabij belangrijke invalswegen, openbaar vervoer en winkels, maakt deze woning extra aantrekkelijk.

De indeling van de woning is als volgt: Op de begane grond vind je een inkomhal (2m²) die naar de eetkamer en leefruimte leidt met een totale oppervlakte van 28m². Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de keuken (15m²) met aangrenzende badkamer (6m²). Daarnaast is er een buitenruimte (10m²) met toegang tot de straat. Op de eerste verdieping tref je twee slaapkamers aan (15m² en 12m²).

Bij de aankoop van dit pand geldt een renovatieverplichting. Je krijgt als koper 5 jaar de tijd om de woning energetisch te renoveren tot energielabel D of beter.

Interesse gewekt? Neem gerust contact op voor meer informatie!

* * *

Kerkstraat 10 - 2870 Puurs - Ben je op zoek naar een renovatiepand in het centrum van Ruisbroek te Puurs-Sint-Amands? Zo gevonden!

Deze woning met potentieel biedt een unieke gelegenheid om uw starterswoning te creëren op een gewilde locatie. Of u nu een enthousiaste doe-het-zelver bent of een ervaren renovator, deze woning biedt eindeloze mogelijkheden om uw eigen stempel te drukken en het perfecte huis te realiseren. ​​​​​​Centraal gelegen doch nabij invalswegen, openbaar vervoer en winkels, heeft deze woning heel wat te bieden. De mogelijkheid om het volledig naar uw zin te maken en de ligging zijn maar enkele troeven.

Indeling:
- GLV: er is een inkomhal (2m²) die overgaat in de eetkamer en leefruimte met een totaaloppervlakte van 28m². Achteraan de woning vinden we de keuken (15m²) met aansluitend de badkamer (6m²). Er is bovendien nog een buitenruimte (10m²) die toegang geeft tot de straat.
-1steV: hier bevinden zich 2 slaapkamers (15m²-12m)².

Bij deze verkoop is de renovatieverplichting van toepassing. De koper heeft 5 jaar de tijd om de woning energetisch te renoveren tot energielabel D of beter.

Interesse in dit pand? Aarzel niet om contact op te nemen!

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 165.000
Revenu cadastral
€ 228
Général
Type
Maison
Terrain
60 m2
Zone habitable
81 m2
Référence
Y0GVWNZSNL8D
EPC
511 kWh/m2
EPC Valeur
F
EPC Certificat
20231212-0003070555-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Geen vergunning uitgereikt
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
14 Apr 2024
€165.000 / ERA Wonen
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder