Home à Vendre Maison 2870 Puurs
Achterheide 18
Carte

Achterheide 18

2870 Puurs
à Vendre
300 m² Vivre
763 m² Terrain
Description

Ontdek deze unieke villawoning in Liezele, gelegen in een rustige, landelijke omgeving omringd door weilanden. Deze woning is ideaal voor wie houdt van ruimte, groen en rust. De locatie is vlakbij Park Fort Liezele en wijndomein Valke Vleug.

De woning heeft een stijlvolle inkomhal, een prachtig ingerichte keuken en een magnifieke leefruimte met zithoek waar u kunt genieten van een weids uitzicht. Voor uw comfort zijn er airco en vloerverwarming aanwezig. Op het gelijkvloers vindt u een badkamer en berging. De verdieping telt drie ruime kamers van elk tussen 30 en 50 vierkante meter, wat mogelijkheden biedt voor verdere uitbreiding of indeling. Een extra troef is de apart toegankelijke studio met eigen badkamer. Daarnaast beschikt de woning over een authentieke wijnkelder.

Deze woning onderscheidt zich niet alleen door zijn locatie, maar ook door de kwaliteitsvolle afwerking met de beste materialen en een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 300 vierkante meter. Mogelijkheden voor co-housing of een combinatie van wonen en werken, zoals een B&B of vrij beroep, maken dit tot een veelzijdige woning.

Bekijk de virtuele rondleiding van deze uitzonderlijke eigendom op onze website of via de vermelde link. Voor meer informatie of om een afspraak te maken, kunt u contact opnemen via e-mail of telefoon.

* * *

Achterheide 18 - 2870 Puurs - Unieke villawoning op landelijke locatie in Liezele!

In een oase van rust en omgeven door weilanden, op de Achterheide in Liezele vlakbij Park Fort Liezele en wijndomein Valke Vleug, vindt u deze fantastische villawoning. Een ideale opportuniteit voor wie houdt van ruimte, groen en rust.

Indeling: stijlvolle inkomhal, prachtig geïnstalleerde keuken en magnifieke leefruimte-annex-zithoek met weids uitzicht. Er is airco en comfortabele vloerverwarming. Op het gelijkvloers is er ook een badkamer en berging. Op de verdieping zijn er 3 kamers met een oppervlakte van elk tussen 30 en 50 (!) vierkante meter, waardoor er zeker nog uitbreidings- of indelingsmogelijkheden zijn. TROEF is de apart toegankelijke en ingerichte studio met eigen badkamer. Tevens aanwezig: een authentieke wijnkelder.

Niet alleen qua locatie, maar ook inzake kwaliteitsvolle afwerking (de beste materialen werden gebruikt bij de renovatie) en bewoonbare oppervlakte (liefst 300 vierkante meter!) is deze woonst een droom te midden van de velden.

De troeven van deze unieke villawoonst zijn velerlei: locatie en afwerking in de eerste plaats, maar ook co-housing (studio) of een combinatie van wonen en werken zijn mogelijk (bvb B&B of vrij beroep).

Bekijk de virtuele rondleiding van deze uitzonderlijke eigendom door te klikken op het 360°-icoontje op www.immotijl.be of via volgende verwijzing: my.matterport.com

Een kort sfeerfilmpje kan je hier vinden: youtu.be
Meer info en afspraken: tom@immotijl.be of 052690691.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 775.000
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1930
Terrain
763 m2
Zone habitable
300 m2
Référence
1RRFKLSPGTY-
Code Agence
5948950
EPC
327 kWh/m2
EPC Valeur
D
Historique des prix
16 Apr 2024
€775.000 / Immo Tijl
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder