Home à Vendre Maison 7390 Quaregnon
Rue Camille Huysmans 6
Carte

Rue Camille Huysmans 6

7390 Quaregnon
à Vendre
147 m² Vivre
3 Chambres
Description

Deze prachtig onderhouden woning is momenteel niet meer beschikbaar voor bezichtigingen, omdat er al een optie op is genomen. Startbiedingen voor deze woning beginnen bij €150.000, met bijkomende makelaarskosten voor rekening van de koper.

Het huis biedt verschillende aantrekkelijke kenmerken. In de kelder vind je een handige bergruimte. Op de begane grond tref je een inkomhal, een ruimte die perfect als salon of kantoor kan dienen, en een woonkamer met een geïntegreerde, uitgeruste keuken (behalve een vaatwasser). De begane grond bevat tevens een doucheruimte, een wasruimte en een grote binnenplaats die omgevormd kan worden tot een charmant tuintje, aangezien het momenteel is bedekt met kunstgras.

Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers, waarvan er één doorgang geeft naar een derde, gezellige slaapkamer. Extra kenmerken van de woning zijn onder andere dubbele beglazing en gasconvectoren.

De totale oppervlakte van het pand is 1 are en 10 centiare en de kadastrale inkomsten bedragen €356 per jaar. Het Energieprestatiecertificaat (EPC) is gegradeerd als F, met een energieverbruik van 442 kWh/m² per jaar.

Let op: dit is een publiciteitsaankondiging en vormt geen aanbod. De eigenaren behouden zich het recht voor om te beslissen over het al dan niet accepteren van bod/biedingen op hun eigendom. Eventuele hogere biedingen op een lopende aanbieding zijn afhankelijk van de biedingsregels van Logissim Makelaars. Meer informatie over onze tarieven en voorwaarden vind je op onze website: www.logissim.be. De aangegeven woonoppervlakte is gebaseerd op het EPC.

* * *

Rue Camille Huysmans 6 - 7390 Quaregnon - SOUS OPTION - PLUS DE VISITE - Prix: Offre à partir de 150.000 euros, frais d'agence non inclus et à charge de l'acquéreur.

Chouette maison superbement entretenue et comprenant:

Sous-sol: Cave.

Rez: Hall d'entrée, salon ou bureau, living avec cuisine équipée intégrée (sauf lave-vaisselle), salle de douche, buanderie, grande cour (pouvant devenir un petit jardin car actuellement gazon synthétique).

Etage: Deux chambres dont une passante afin d'accéder à une 3e chambre cosy.

Divers: Châssis double vitrage, convecteurs GAZ,

RC: 356 euros.

Superficie totale: 1 are 10 centiares.

PEB: F - 442 kWh/m².an

Prix: Offre à partir de 150.000 euros, frais d'agence non inclus et à charge de l'acquéreur. Publicité à caractère non contractuel et ne constituant pas une offre. Les propriétaires se réservent le droit de décision, d'acceptation ou non sur toute(s) offre(s) soumise(s) pour leur bien. Les éventuelles offres supérieures sur une offre en cours seront conditionnées par les règles de l'offre de l'agence Logissim. Consultez notre barème et conditions sur: www.logissim.be. Superficie habitable affichée en fonction du PEB.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 150.000
Revenu cadastral
€ 356
Général
Type
Maison
Zone habitable
147 m2
Référence
4LG7TOO3SJ6T
Code Agence
11582
EPC
442 kWh/m2
EPC Valeur
E
EPC Certificat
20240324002394
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Demandé(e)
Convocation émise
Demandé(e)
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Demandé(e)
Autorisation de lotissement
Demandé(e)
Dénominations
Demandée
Zone inondable
n/a
Historique des prix
13 Apr 2024
€150.000 / --
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder