Home à Vendre Maison 4730 Raeren
Hauptstrasse 108
Carte

Hauptstrasse 108

4730 Raeren
à Vendre
550 m² Vivre
5378 m² Terrain
6 Chambres
€1.900.000
Simuler un prêt
Description

Dit prachtige historische pand, 'Haus Bergscheid', is gelegen in het pittoreske Raeren, op slechts enkele minuten van Eupen en Aken. Gebouwd uit blauwsteen, is de woning onlangs volledig gerenoveerd met een moderne touch, terwijl zijn authentieke charme intact blijft. Het hoofdgebouw bestaat uit een ruime entree, afzonderlijk kantoor, woonkamer met open haard en een aparte tv-hoek. De andere sectie van het huis herbergt een grote eetruimte met toegang tot de keuken en een grote kelder die functioneert als wasplaats en opslagruimte. Drie ruime slaapkamers en twee badkamers bevinden zich boven, met de master slaapkamer met een ensuite badkamer. Er is ook een aangrenzend gebouw dat momenteel fungeert als zomerhuis, met nog een woonkamer, keuken en twee slaapkamers met een aparte badkamer. De woning is omgeven door een prachtige tuin, ideaal voor de huidige twee paarden met hun respectieve stallen. Dit fantastische huis biedt prachtige uitzichten en is de perfecte plek om van de natuur te genieten.
Ontvang ons najaarsmagazine 2023 per post of bekijk het online.

* * *

Hauptstrasse 108 - 4730 Raeren - Gelegen in het mooie Raeren, op slechts enkele minuten van Eupen en Aken, vinden we ‘Haus Bergscheid’, een schitterende historische woning volledig opgetrokken uit blauwsteen. De woning werd recent volledig gerenoveerd naar hedendaagse normen en waarden met behoud van zijn charmante authenticiteit. De hoofdwoning bestaat uit een ruime inkomhal, apart bureel, leefruimte met open haard en een aparte tv hoek. In de andere vleugel van de woning vinden we de ruime eetplaats met toegang naar de keuken en grote kelder die dienst doet als wasplaats en berging. Boven bevinden zich drie ruime slaapkamers met twee badkamers, waarvan één master met ensuite badkamer. Achterliggend bijgebouw doet op heden dienst als zomerhuis, dit met opnieuw een leefruimte, keuken en twee slaapkamers met aparte badkamer. De woning is omringd door zijn prachtige tuin op heden voorzien voor de twee paarden die alsook beide hun stal hebben. Een prachtige woning met magnifieke verzichten waar het heerlijk genieten is van de natuur.
Ons voorjaarsmagazine 2024 is er. Wij bezorgen u graag een exemplaar per post. Of bekijk het magazine online.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 1.900.000
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1443
Terrain
5378 m2
Zone habitable
550 m2
Référence
GDE4XU6M8NO-
Code Agence
haus-bergscheid
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
nee
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
nee
Autorisation de lotissement
nee
Dénominations
Woon­gebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
03 Jun 2023
€1.900.000 / Found & Baker
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder