Home à Vendre Maison 2520 Ranst
Schildesteenweg 52-W2
Carte

Schildesteenweg 52-W2

2520 Ranst
à Vendre
144 m² Vivre
216 m² Terrain
Description

Ontdek een bijna energieneutrale woning met geïntegreerde garage, volledig ontworpen om uw comfort te maximaliseren. Bij binnenkomst begroet een royale inkomhal u, compleet met een gastentoilet voor het gemak van de bezoekers. De woning biedt ook een handige opbergruimte/wasplaats in de garage.

De woning nodigt uit tot ontspanning en gezelligheid met zijn ruime leefruimte die naadloos aansluit op een volledig uitgeruste open keuken met uitzicht op de tuin. De bovenverdieping telt drie slaapkamers en een badkamer uitgerust met een inloopdouche, toilet en een dubbele wastafel ingebouwd in stijlvol meubilair.

Een van de grootste hoogtepunten van deze woning is zijn bijna energieneutraliteit, met een zeer laag E-peil van minder dan 10. U kunt rekenen op een hoogwaardige afwerking naar keuze, wat ervoor zorgt dat de woning echt als thuis aanvoelt.

Uitgerust met een warmtepomp en zonnepanelen voor verwarming, combineert deze woning comfort met milieuvriendelijkheid. De oplevering van de woning is gepland voor 2026. Mis deze kans niet om een duurzaam en comfortabel huis te bezitten in de toekomstige immobiliënmarkt.

* * *

Schildesteenweg 52-W2 - 2520 Ranst - Bijna energie neutrale woning met inpandige garage
Deze woning bestaat uit inkomhal met gastentoilet, berging / wasplaats in de garage, leefruimte met open volledig geïnstalleerde keuken aan de tuin. Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers en badkamer met inloopdouche, toilet en dubbele lavabo in meubel.
Bijzonderheden:
- Zeer laag E peil < 10
- Hoogwaardige afwerking naar keuze
- Verwarming warmtepomp en zonnepanelen
- Oplevering in 2026

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 376.612
Général
Type
Maison
Bouwjaar
2024
Terrain
216 m2
Zone habitable
144 m2
Référence
AWCEGVSLQREK
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Vergunning uitgereikt
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
23 Mar 2024
€376.612 / ERA Renomar
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder