Home Maison 2520 Ranst
Rubenslaan 2
Carte

Rubenslaan 2

2520 Ranst
159 m² Vivre
3 Chambres
€295.000
Description

Op zoek naar een ruime woning om te renoveren en om te toveren tot jouw droomhuis? Deze woning met veel potentieel, gelegen in het hart van Broechem, biedt de perfecte balans tussen rust en nabijheid van alle voorzieningen.

Bij binnenkomst word je verwelkomd door een royale inkomhal, die leidt naar een ruime woonkamer met een gezellige pelletkachel. De aangrenzende keuken is volledig uitgerust en opent naar een sfeervol terras en tuin, ideaal voor zomerse barbecues. Op de begane grond bevindt zich ook een slaapkamer met ingebouwde kasten en een ruime badkamer met ligbad en toilet. Een praktische inpandige garage met oprit maakt deze verdieping compleet.

De bovenverdieping, bereikbaar via een trap in de woonkamer, biedt nog twee ruime slaapkamers die klaar zijn om naar eigen wens ingericht te worden. Dit is een uitstekende gelegenheid om jouw renovatiedromen waar te maken en elke ruimte een persoonlijke touch te geven. Met zijn gunstige ligging en veelzijdige indeling is deze woning de perfecte plek om een nieuw hoofdstuk te beginnen.

Belangrijk om te weten is dat deze woning onder de renovatieverplichting valt. Enkele van de vele troeven zijn de garage met oprit, de rustige maar toch centrale ligging en de aanwezigheid van drie slaapkamers.

De aankoopprijs is exclusief kosten, met een geschat totaal van €306.950, inclusief registratierechten en notariskosten. Raadpleeg www.notaris.be voor een uitgebreide berekening van de registratierechten en erelonen.

* * *

Rubenslaan 2 - 2520 Ranst - Ruime te renoveren woning in Broechem

Wil je jouw droomwoning creëren? Deze woning met veel potentieel in het hart van Broechem wacht op jou!
Gelegen in een gegeerde omgeving, biedt deze woning een perfecte balans tussen rust en de nabijheid van alle voorzieningen die het centrum te bieden heeft.

Bij het betreden van de woning wordt u verwelkomd door een ruime inkomhal met plaats voor een vestiaire. Deze brengt ons naar de ruime woonkamer met gezellige pellet kachel, perfect voor knusse avonden. Grenzend aan de woonkamer bevindt zich de riante, volledig uitgeruste keuken, die uitkomt op een sfeervol terras met aangrenzende tuin, ideaal voor zomerse barbecues.
Verder op het gelijkvloers vindt u tevens een eerste slaapkamer met ingebouwde kasten en een ruime badkamer met ligbad, wastafelmeubel en toilet. De handige inpandige garage met oprit vervolledigt deze verdieping.

Via de trap in de woonkamer bereikt u de bovenverdieping, waar nog twee ruime slaapkamers zijn gesitueerd, klaar om ingericht te worden volgens uw wensen.
Deze woning biedt een uitstekende gelegenheid om uw renovatiedromen waar te maken en een persoonlijke touch toe te voegen aan elke ruimte. Met zijn gunstige ligging en veelzijdige indeling is het de perfecte plek om een nieuw hoofdstuk te beginnen.

Deze woning valt onder de renovatieverplichting.

Troeven:


-Garage + oprit
-Woning met veel potentieel
-Rustig maar toch centraal gelegen
-3 slaapkamers FinancieelAankoop exclusief kosten:€295.000Registratierechten (3%):€8.850Kadastraal inkomen:€775Raming Ereloon Notaris*:€2.475Raming Aktekosten Notaris*:€525Totale Aankoopprijs:€306.950* Schatting op basis van deze parameters: hoofdverblijfplaats, natuurlijk persoon. Voor een uitgebreide berekening van de registratie-rechten en erelonen, kijk op www.notaris.be.

Caractéristiques
Status: Il semble que cette annonce ne soit plus disponible.

Financier
Prix
€ 295.000
Revenu cadastral
€ 775
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1973
Zone habitable
159 m2
Référence
SQ9QG53DP87J
Code Agence
VVW3192
EPC
440 kWh/m2
EPC Valeur
E
EPC Certificat
20230323-0002846307-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
Nee
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
18 Apr 2024
€295.000 / VB Partners
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder