Carte

Schuurblok 5

2520 Ranst
à Vendre
165 m² Vivre
355 m² Terrain
3 Chambres
Description

Deze charmante en recente villa, gelegen in een rustige straat dichtbij het centrum van Oelegem en vlakbij Schilde, biedt een woonoppervlakte van 165m² op een perceel van 355m². Bij binnenkomst in deze energiezuinige woning met A-label, ontdekt u een ruime inkomhal met apart toilet, twee ruime slaapkamers en een volledig uitgeruste badkamer met toilet. De zonnige, zuidgerichte leefruimte bestaat uit een volledig uitgeruste keuken met koele berging en een ruime woonkamer met toegang tot de onderhoudsvriendelijke, volledig afgesloten zuidgerichte tuin. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de ruime garage met wasplaats. Op de bovenverdieping vindt u een derde ruime slaapkamer en een deels afgewerkte vierde kamer die eventueel als kantoor kan worden ingericht. Gebouwd in 2006, is deze woning uitgerust met zonnepanelen, airconditioning in de woonkamer en bovenverdieping, en biedt het mogelijkheden voor een vierde slaapkamer of kantoorruimte. Voor een bezichtiging kunt u ons bereiken op 014 70 70 35.

* * *

Schuurblok 5 - 2520 Ranst - In een autoluwe straat, nabij het centrum van Oelegem en op een steenworp van Schilde, ligt deze charmante en recente villa van 165m² op een grondstuk van 355m².
U betreedt deze energiezuinige(A-label) woning via een ruime inkomhal met een apart toilet.  Aan de inkomhal treft u 2 ruime slaapkamers en een volledig geïnstalleerde badkamer met toilet.  Verder krijgt u toegang aan de zeer zonnige en zuid georiënteerde leefruimte bestaande uit een volledig geïnstalleerde keuken met koele berging en een ruime leefruimte met toegang naar de volledig afgesloten en Zuid georiënteerde onderhoudsvriendelijke tuin.  Vanuit de keuken heeft u toegang naar de ruime garage die eveneens voorzien is van een wasplaats.
Op de verdieping treft u momenteel een 3de ruime slaapkamer en een deels afgewerkte 4de slaapkamer dat eventueel als kantoor ingericht kan worden.
Recente woning(2006), Energiezuinig(A-label), voorzien van zonnepanelen, leefruimte en verdieping voorzien van airco, eenvoudige aanpassing voor een 4de slaapkamer en/of kantoor, autoluwe omgeving nabij het centrum.
Wenst u een bezoek in te plannen, steeds bereikbaar op 014 70 70 35.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 569.000
Général
Type
Maison
Bouwjaar
2006
Terrain
355 m2
Zone habitable
165 m2
Référence
4MIXKIE5RR70
Code Agence
5943583
EPC
92 kWh/m2
EPC Valeur
A
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
n/a
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Historique des prix
18 Apr 2024
€569.000 / Vivendi Vastgoed Turnhout
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder