Carte

Ten Velde 12

2520 Ranst
à Vendre
270 m² Vivre
440 m² Terrain
4 Chambres
Description

Deze prachtige halfopen bebouwing bevindt zich in een rustige, doodlopende straat in Emblem. Het betreft een nieuwbouwwoning met vier slaapkamers, waarvan de hoofdslaapkamer voorzien is van een aangrenzende dressingruimte. De andere slaapkamers zijn voorzien van ingebouwde kasten. Ook zijn er twee badkamers, drie toiletten en een volledig uitgerust kantoor aanwezig. De woning beschikt over een inkomhal en nachthal met ingebouwde kasten en een woonruimte met een open keuken die voorzien is van een eiland en volledig is uitgerust met Miele-apparaten.

De garage van de woning is volledig onderkelderd. De woning is afgewerkt met hoogwaardige materialen, waaronder een gietvloer en binnendeuren van het merk ANYWAY die door het gehele huis zijn geïnstalleerd. Ook is er vloerverwarming op alle verdiepingen, gevoed door een condensatieketel.

Momenteel wordt de woning verhuurd. De locatie is zeer gunstig, op slechts vijf minuten van het centrum van Emblem, Lier en Ranst, tien minuten van de afrit Massenhoven E313 en met een vlotte verbinding naar Antwerpen. De woning ligt in een groene omgeving aan een nieuwe rustige doodlopende straat.

* * *

Vraag 1: Wat is de locatie van deze woning?
Antwoord: Deze woning is gelegen in een nieuwe, doodlopende straat in Emblem.

Vraag 2: Wat voor afwerking heeft de woning?
Antwoord: De woning is hoogwaardig afgewerkt, met vloerverwarming, condensatieketel, gietvloer en binnendeuren van ANYWAY.

Vraag 3: Wat voor toestellen zijn er in de keuken?
Antwoord: In de keuken zijn er Miele toestellen volledig afgewerkt.

Vraag 4: Hoeveel slaapkamers bevat de woning?
Antwoord: De woning bevat 4 slaapkamers, waarvan de masterbedroom beschikt over een aanpalende dressing, en de andere slaapkamers hebben ingemaakte kasten.

Vraag 5: Wat zijn de verbindingen naar steden in de omgeving?
Antwoord: Er is een vlotte verbinding naar Antwerpen, centrum Emblem op 5 minuten, centrum Lier op 5 minuten en centrum Ranst op 5 minuten. Daarnaast ligt op 10 minuten afstand ook de afrit Massenhoven E313.

* * *

Ten Velde 12 - 2520 Ranst - Prachtige HOB gelegen in een nieuwe doodlopende straat in Emblem.
De woning bevat 4 slaapkamers, de master bedroom beschikt over een aanpalende dressing, de andere slaapkamers hebben ingemaakte kasten, 2 badkamers, 3 wc, volledig ingerichte bureau, inkomhal en nachthal met ingemaakte kasten, leefruimte met open keuken en eiland volledig afgewerkt met Miele toestellen.
De garage is volledig onderkelderd.
De woning is hoogwaardig afgewerkt, alle verdiepingen hebben vloerverwarming met condensatieketel, gietvloer, de binnendeuren zijn van ANYWAY en lopen door heel de woning door.
De woning word momenteel verhuurd.
De woning ligt op 5min centrum Emblem, 10 min Afrit Massenhoven E313, 5 min centrum Lier, 5 min centrum Ranst, vlotte verbinding An twerpen.

Gelegen in een nieuwe rustig doodlopende straat in een groene omgeving.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 620.000
Général
Type
Maison
Bouwjaar
2013
Terrain
440 m2
Zone habitable
270 m2
Référence
0637020210517115912
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
n/a
Autorisation de lotissement
n/a
Dénominations
n/a
Zone inondable
n/a
Historique des prix
10 Aug 2021
€620.000 / --
17 May 2021
€649.000 / --
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder