Home Maison 3621 Rekem
Groenstraat 43
Carte

Groenstraat 43

3621 Rekem
330 m² Terrain
€269.000
Description

Ontdek deze charmante woning op Groenstraat 43, centraal gelegen in het levendige Rekem (Lanaken). Dankzij de nabijheid van alle faciliteiten en de op- en afrit van de E314, is dit de perfecte thuisbasis. Het bruisende Maastricht-centrum is slechts 10 minuten rijden.

Deze woning biedt een comfortabele woonervaring op een perceel van 3a 30ca, met een totale bewoonbare oppervlakte van 142m2. U wordt verwelkomd door een lichte entreehal die toegang geeft tot de woonkamer en bovenverdieping. De royale ramen vullen de woonkamer met natuurlijk licht, waardoor een aangename ambiance ontstaat. De keuken, grenzend aan de woonkamer, is voorzien van alle essentiële apparatuur zoals vaatwasser, heteluchtoven, kookplaat, afzuigkap en dubbele wastafel.

Verder is er een stijlvolle badkamer met een ligbad (met douchefunctie), toilet, wastafel en wandkast met spiegel. Een houten trap leidt naar de bovenverdieping met een master bedroom en twee extra slaapkamers. De open zolder biedt potentieel voor een vierde slaapkamer, thuiskantoor of hobbyruimte na renovatie.

Buiten heeft u de beschikking over een volledig omheinde tuin met zowel een verhard als een grasgedeelte. Groenstraat 43 biedt de perfecte balans tussen stijl, comfort en gemak en nodigt u uit om te genieten van uw nieuwe thuis.

PLUSPUNTEN:

EXTRA:

Interesse in een rondleiding of wenst u meer informatie? Neem contact met ons op via 089/206111, office@immofusion.be of bezoek ons kantoor!

* * *

Groenstraat 43 - 3621 Rekem - Welkom bij Groenstraat 43, gelegen in het bruisende hart van Rekem (Lanaken).
Met zijn strategische ligging nabij alle voorzieningen en de op- en afrit van de E314, biedt deze woning een ideale woonomgeving. Op slechts een 10-tal minuten bereikt u het sprankelende centrum van Maastricht. Deze charmante woning biedt niet alleen een centrale ligging, maar ook een comfortabele leefruimte op een perceel van 3a 30ca. Met een bewoonbare oppervlakte van 142m2 is dit huis perfect voor wie op zoek is naar een gezellige thuisbasis.

Bij het betreden van de woning wordt u verwelkomd door een lichte inkomhal, die toegang biedt tot zowel de leefruimte als de eerste verdieping. De leefruimte is doordrenkt met natuurlijk licht dankzij de royale raampartijen, waardoor een aangename sfeer wordt gecreëerd. Aangrenzend aan de leefruimte bevindt zich een goed uitgeruste keuken, compleet met alle benodigde apparatuur, waaronder een vaatwasser, heteluchtoven, kookplaat, afzuigsysteem en dubbele lavabo.

Achter de keuken bevindt zich een smaakvolle badkamer, uitgerust met een ligbad met douchemogelijkheid, een toilet, een lavabo en een wandkast met spiegel.

De houten trap in de inkomhal leidt u naar de eerste verdieping, waar u wordt begroet door een master bedroom en twee slaapkamers. Deze verdieping biedt een warm en sfeervol gevoel, ideaal voor een goede nachtrust. De zolder van de woning is een open ruimte die de mogelijkheid biedt om mits renovatie, getransformeerd te worden tot een vierde slaapkamer, een thuiskantoor of een hobbyruimte.

Buiten geniet u van een volledig omheinde tuin met zowel een verhard gedeelte als een stuk gras, ideaal voor ontspanning en buitenspelen. Groenstraat 43 belichaamt de perfecte combinatie van stijl, comfort en gemak, en nodigt u uit om de warmte en charme van uw nieuwe thuis te ervaren.

PLUSPUNTEN:

EXTRA:

Interesse om deze woning te komen bezichtigen? Of wenst u meer informatie? Contacteer ons dan op het nummer 089/206111 of stuur een mailtje naar office@immofusion.be Of spring binnen op ons kantoor!

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 269.000
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1918
Terrain
330 m2
Référence
2TTI2HPS7S62
Code Agence
5721935
EPC
420 kWh/m2
EPC Valeur
E
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
ja
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
n/a
Autorisation de lotissement
nee
Dénominations
n/a
Zone inondable
n/a
Historique des prix
13 Jan 2024
€269.000 / ImmoFusion
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder