Home Maison 1731 Relegem
Kanariestraat 16
Carte

Kanariestraat 16

1731 Relegem
105 m² Vivre
1.202 m² Terrain
3 Chambres
€469.000
Description

Ontdek deze prachtige bungalow in het pittoreske Relegem, een oase van rust gelegen te midden van het platteland. Stap binnen via de aparte inkomhal met gastentoilet en ontdek een ruime, lichtovergoten woonkamer dankzij de vele ramen. De open, volledig uitgeruste keuken biedt de perfecte setting om verbonden te blijven met je gezin of gasten tijdens het koken.

Deze woning heeft drie gezellige slaapkamers die ideaal zijn voor families of bezoekers, en een moderne badkamer met inloopdouche. Daarnaast beschikt het huis over een ruime berging van 14m2 die kan worden omgevormd tot extra ruimte naar wens. Bovendien is er nog een grote zolder met onderdak, die eenvoudig en kostenbesparend kan worden afgewerkt en geïsoleerd.

Buiten nodigen niet minder dan drie terrassen je uit om op verschillende momenten van de dag van de zon te genieten. De prachtige tuin geeft je een panoramisch uitzicht over de velden, terwijl de maairobot het tuinonderhoud voor zijn rekening neemt.

Ook aan praktisch comfort is gedacht met een ruime oprit met poort, ideaal voor kinderen en huisdieren om in alle veiligheid buiten te spelen en met voldoende parkeerruimte voor meerdere auto's. Bijkomend is er ook nog een carport met extra buitenberging beschikbaar.

Grijp deze unieke kans om deze droomwoning te bezichtigen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak.

* * *

Kanariestraat 16 - 1731 Relegem - Welkom in deze prachtige bungalow gelegen in het schilderachtige Relegem. Deze woning biedt alles wat je nodig hebt  te midden van de natuurlijke pracht van het platteland.

Kom binnen via de aparte inkomhall met gastentoilet. De woonruimte baadt in het natuurlijke licht dankzij de raampartijen. De open keuken is volledig uitgerust en stelt je in staat in contact te blijven met je gasten of gezin in de woonkamer.

De woning beschikt over drie comfortabele slaapkamers, ideaal voor gezinnen of gasten. De badkamer is voorzien van een moderne inloopdouche.

Uitbreiden binnen het bestaande volume kan dankzij  de ruime berging (14m2), die kan worden omgevormd tot een functie die voldoet aan jouw behoeften. Voorts is er nog de ruime zolder, die reeds over een onderdak beschikt en dus makkelijk en financieel voordelig langs de binnenkant verder geïsoleerd en afgewerkt kan worden.

Buiten vind je niet één, maar drie terrassen waar je op verschillende momenten van de dag van de zon kunt genieten. De prachtige tuin biedt een panoramisch uitzicht op de velden, en dankzij de maairobot is het onderhoud een fluitje van een cent.

Dankzij de zeer ruime oprit met poort kunnen kinderen en huisdieren veilig genieten van de buitenruimte en is er voldoende plaats om meerdere wagens te parkeren. Voorts is er ook nog een carport met bijkomende buitenberging.

Mis deze unieke kans niet en contacteer ons voor een bezoek.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 469.000
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1985
Terrain
1.202 m2
Zone habitable
105 m2
Référence
0KAHU11Z0FGN
Code Agence
5914090
EPC
327 kWh/m2
EPC Valeur
D
EPC Certificat
20240315-0003177579-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Niet meegedeeld
Convocation émise
Niet meegedeeld
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Niet meegedeeld
Autorisation de lotissement
Niet meegedeeld
Dénominations
Niet meegedeeld
Zone inondable
n/a
Historique des prix
22 Mar 2024
€469.000 / Immo-David
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder