Home à Vendre Maison 3770 Riemst
Sint-Genovevastraat 40
Carte

Sint-Genovevastraat 40

3770 Riemst
à Vendre
120 m² Vivre
2 Chambres
Description

Deze stijlvol gerenoveerde gezinswoning, gelegen op een perceel van 17a42ca, biedt een adembenemend uitzicht op het omringende weidelandschap. De woning is gevestigd in Zussen, met een gemakkelijke toegang tot steden als Visé, Tongeren, Maastricht en Bilzen. Bovendien heeft Zichen-Zussen-Bolder veel te bieden, waaronder een supermarkt, school, bank en openbaar vervoer.

In 2020 onderging de woning een grondige renovatie, waarbij rekening werd gehouden met comfort, stijl en energie-efficiëntie. De keuken, badkamer, ramen (driedubbele beglazing), elektriciteit, sanitair en vloeren zijn allemaal vervangen door kwalitatieve materialen. Extra functies zoals vloerverwarming, elektrische rolluiken, een alarmsysteem en isolatie van de spouwmuur en zoldervloer dragen bij aan het wooncomfort.

Op de begane grond vind je een inkomhal met vestiaire, een ruime woonkamer met open keuken, twee slaapkamers en een badkamer met inloopdouche, ligbad en dubbele wastafel. De keuken is uitgerust met moderne apparatuur en heeft een directe toegang tot het overdekte terras. De tweede slaapkamer kan eventueel weer worden opgesplitst in twee kamers.

De woning beschikt ook over een ruime kelder met een inpandige garage met automatische poort en extra bergruimte.

Het perceel heeft een zuidelijke oriëntatie en grenst aan een landbouwzone. De omheinde tuin is voorzien van een tuinberging. Deze woning combineert het beste van beide werelden: modern comfort en een idyllische locatie.

* * *

Sint-Genovevastraat 40 - 3770 Riemst - Stijlvol gerenoveerde gezinswoning op een perceel van 17a42ca met een uniek uitzicht over het omliggende weidelandschap. De locatie te Zussen geniet van een vlotte bereikbaarheid naar de steden Visé, Tongeren, Maastricht en Bilzen. Zichen-Zussen-Bolder beschikt bovendien over heel wat faciliteiten: grootwarenhuis, school, bank, openbaar vervoer etc.

RENOVATIES >

In 2020 werd de woning grondig onder handen genomen. En dat met oog voor comfort, stijl en energieprestatie. Zo werden keuken, badkamer, ramen (driedubbele beglazing), elektriciteit, sanitair, vloeren etc. kwalitatief vervangen. Extra pluspunten zijn de vloerverwarming, elektrische rolluiken en het alarm. Spouw en zoldervloer zijn geïsoleerd.

GELIJKVLOERS >

- Inkomhal met vestiaire, opp: 14,0m².
- Woonkamer met open keuken van in totaal 42,9m2. De grote raampartijen zorgen voor een optimale lichtinval en zicht op de weidse velden.
- De keuken is compleet uitgerust met een oven, inductiekookplaat, vaatwasser, afzuigkap en koelkast met diepvriezer. Handige extra is de rechtstreekse buitendeur naar het overdekte terras.
- Ruime slaapkamer van 14,1m².
- Badkamer voorzien van een inloopdouche, ligbad & wandmeubel met dubbele lavabo.
- 2e Slaapkamer van 15,7m², oorspronkelijk was deze ruimte verdeeld in 2 kamers. De mogelijkheid om dit te doen is er nog steeds.
- Toilet
- Trap naar kelder.

KELDER >

- Inpandige garage van 26,0m² met automatische poort.
- De overige kelderruimtes hebben samen een riante oppervlakte van 63,9m².

PERCEEL >

De woning is gelegen op een perceel van 17a42ca met een zuidelijke oriëntatie, grenzend aan landbouwzone. De tuin is omheind en voorzien van een tuinberging.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 399.000
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1974
Zone habitable
120 m2
Référence
4IQ43TFMHPBJ
Code Agence
5877681
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Nee
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
Woongebied met landelijk karakter
Zone inondable
n/a
Historique des prix
13 Mar 2024
€399.000 / Immo Janssen Marres
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder