Carte

2820 Rijmenam
à Vendre
7.595 m² Terrain
3 Chambres
€1.495.000
Simuler un prêt
Description

Ontdek deze luxueus afgewerkte villa in Rijmenam (Bonheiden), een oase van rust en landelijkheid. Ideaal voor paardenliefhebbers, met het Azelhof in Lier op slechts 15 minuten rijafstand.

Het domein heeft 5 paardenstallen met opslagruimte en weides die zich uitstrekken over een oppervlakte van ongeveer 45a. Er is bovendien een toegang tot de weides voorzien, wat het transporteren van paarden of leveringen van hooi en stro vergemakkelijkt.

Elegantie en comfort zijn de sleutelwoorden in deze villa. Gebruikmakend van hoogwaardige materialen, bestaat de woning uit drie slaapkamers en drie verzorgde badkamers. De in 2020 geïnstalleerde open leefkeuken, voorzien van alle nodige apparatuur, sluit naadloos aan op de woonkamer. Vanuit zowel de keuken als de woonkamer geniet je van een prachtig uitzicht op de tuin en de stallen.

De villa bevat ook diverse bureauruimtes op het gelijkvloers en op de vide. Voor de ontspanningsmomenten thuis is er een wellnessruimte met douche, sauna, stoombad en een sfeervolle gashaard. Buiten vind je een ingebouwde jacuzzi en een zwembad dat zich aan het overdekte terras bevindt.

Het overdekte terras zelf is de perfecte plek om te relaxen aan de bar of in de zithoek. Het biedt een prachtig zicht op de verzorgde tuin en weides, ideaal om met vrienden en familie van te genieten.

Als extra troef is deze woning ook voorzien van zonnepanelen.

Zou je graag meer willen weten? Neem dan contact op met Dirk van Ostaeyen door te mailen naar dirk@immofluisteraar.be of te bellen naar +32 474 400 100.

* * *

Waan jezelf in pure luxe in deze prachtig afgewerkte villa te Rijmenam (Bonheiden). Het is gelegen in een rustige en landelijke omgeving. Voor de paardenliefhebbers: dit eigendom ligt op slechts 15 minuten rijden van het Azelhof te Lier.

Het eigendom beschikt over 5 paardenstallen met opslag en weides met een oppervlakte van ca. 45a. Er is een doorgang voorzien naar de weides, handig voor paardenvervoer of voor leveringen van hooi/stro, ...

De luxueuze villa is afgewerkt met hoogwaardige materialen. Er zijn 3 slaapkamers en 3 badkamers, allemaal tot in de puntjes verzorgd. De open leefkeuken (2020) is voorzien van alle comfort en sluit aan op de woonkamer. Beide ruimtes bieden prachtig zicht op de tuin en de stallen. Op het gelijkvloers en op de vide zijn er bureauruimtes voorzien. Naast de werkruimtes, is er ook aan ontspanning gedacht. De villa biedt een wellnessruimte met douche, sauna, stoombad en een gashaard. Zit je liever in het water? Aan de buitenzijde is er een ingebouwde jacuzzi voorzien en aan het overdekte terras bevindt zich een zwembad.

Op het overdekte terras is het heerlijk vertoeven aan de bar of in de zithoek. Ideaal om met vrienden en familie te genieten van het zicht op de prachtig verzorgde tuin en de weides.

De woning is tevens voorzien van zonnepanelen.

Interesse? Contacteer Dirk van Ostaeyen via dirk@immofluisteraar.be of via +32 474 400 100

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 1.495.000
Général
Type
Maison
Terrain
7.595 m2
Référence
FBJCAOORT6CQ
Code Agence
IF-4173
EPC
185 kWh/m2
EPC Valeur
B
EPC Certificat
20230902-0002964066-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
n/a
Convocation émise
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Neen
Autorisation de lotissement
n/a
Dénominations
Woongebied met landelijk karakter
Zone inondable
n/a
Historique des prix
10 Apr 2024
€1.495.000 / Immo Fluisteraar
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder