Home à Vendre Maison 3202 Rillaar
Diestsesteenweg 499
Carte

Diestsesteenweg 499

3202 Rillaar
à Vendre
143 m² Vivre
1052 m² Terrain
3 Chambres
Description

Op zoek naar een kant-en-klare woning met tuin dichtbij Aarschot centrum en de E314 oprit? Bekijk dan zeker deze uitstekend onderhouden drievoudige gevelwoning, gesitueerd op een royale oppervlakte van 10,52 are. Deze woning grenst aan een achterliggende straat en kan mogelijk dienen als bouwgrond, mits goedkeuring van stedenbouw Aarschot.

De woning biedt op de begane grond een woonkamer, een volledig uitgeruste keuken met eetruimte, een badkamer, een apart toilet en een berging/wasruimte. De eerste verdieping herbergt twee slaapkamers, terwijl de zolder een ruime derde slaapkamer bevat. Daarnaast is er ook een kelder aanwezig.

Deze woning is voorzien van PVC ramen met dubbele beglazing en centrale verwarming op aardgas. Het EPC bedraagt 334 kWh/m² per jaar en de elektriciteit is conform de normen. Er is geen renovatieverplichting. De verkoopprijs bedraagt €355.000. Laat deze unieke kans niet aan u voorbijgaan!

* * *

Diestsesteenweg 499 - 3202 Rillaar - Bent u op zoek naar een instapklare woning met tuin, dan moet u zeker eens komen kijken! Gelegen op slechts enkele km van Aarschot centrum en oprit E314 vindt u deze goed onderhouden DRIEGEVELWONING op een totale oppervlakte van 10,52 are, grenzend aan een achterliggende straat (mogelijks bouwgrond mits aanvraag en akkoord van stedenbouw Aarschot). De woning omvat op het gelijkvloers een living, een ingerichte keuken met eetplaats, een ingerichte badkamer, een apart toilet en een berging/wasplaats. Op de eerste verdieping bevinden zich 2 slaapkamers. De zolderverdieping omvat een ruime 3de slaapkamer. Ondergronds is er een kelder. PVC ramen met dubbele beglazing, C.V. aardgas, EPC 334 kWh/m²jaar. Elektriciteit is conform. Geen renovatieverplichting van toepassing. Oppervlakte m² volgens EPC. VP 355.000 EUR. Mis deze buitenkans niet!

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 355.000
Revenu cadastral
€ 547
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1948
Terrain
1052 m2
Zone habitable
143 m2
Référence
RH9C0QWX8WV5
Code Agence
2641
EPC
334 kWh/m2
EPC Valeur
D
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja Vergund geacht
Convocation émise
Nee
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
16 Mar 2024
€355.000 / CDSImmo
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder