Home Maison 8800 Roeselare
Sint-Jozefsstraat 112
Carte

Sint-Jozefsstraat 112

8800 Roeselare
3 Chambres
€265.000
Description

Op zoek naar een vastgoedproject met veel potentieel in het hartje van Roeselare? Deze woning is gelegen nabij het bruisende stadscentrum en wordt omringd door scholen en winkels. Momenteel wordt de woning aangeboden in casco-toestand, klaar om door de nieuwe eigenaren naar hartenlust te worden afgewerkt. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Bij binnenkomst word je verwelkomd door een royale inkomhal die leidt naar de garage en een aparte bureauruimte. Ook een gastentoilet en traphall zijn voorzien. Een ruime kamer van maar liefst 57m² wacht op jouw creativiteit om te transformeren in een droomkeuken, gezellige living en comfortabele zithoek.

De woning beschikt verder over een riante tuin, ideaal voor zomerse barbecues of om je groene vingers aan het werk te zetten. Op de verdieping vind je 3 slaapkamers en een ruimte die kan worden ingericht als badkamer.

Wat betreft energieprestaties scoort deze woning een A voor G-score en een C voor P-score, wat wijst op een degelijke energetische efficiëntie.

Mis deze unieke kans niet en maak van dit huis jouw droomwoning! Met de juiste afwerking en inrichting creëer je hier zeker en vast een comfortabel en warm thuis.

* * *

Sint-Jozefsstraat 112 - 8800 Roeselare - Gelegen nabij het centrum van Roeselare, dichtbij scholen, winkels ... De woning wordt verkocht in casco-toestand en dient door de kopers verder te worden afgewerkt. Nog heel wat mogelijkheden... Inkom- garage -bureauruimte - toilet- traphall - ruimte 57m² om keuken, living en zithoek in te richten, grote tuin, 3 slaapkamers en badkamerruimte G score: A P score: C

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 265.000
Revenu cadastral
€ 602
Général
Type
Maison
Référence
13V58PW7DEY3
EPC
278 kWh/m2
EPC Valeur
C
EPC Certificat
20230906-0002968040-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
n/a
Autorisation de lotissement
n/a
Dénominations
n/a
Zone inondable
n/a
Historique des prix
26 Mar 2024
€265.000 / Particulier
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder