Home à Vendre Maison 3650 Rotem
Burgemeester Henrylaan 2B
Carte

Burgemeester Henrylaan 2B

3650 Rotem
à Vendre
148 m² Vivre
481 m² Terrain
3 Chambres
Description

Ontdek deze prachtige en functionele nieuwbouwwoning, centraal gelegen aan de Burgemeester Henrylaan in Rotem. De woning is gebouwd op een perceel van 481m² en combineert strakke architectuur met een warme uitstraling. De grijze bakstenen gevels worden afgewisseld met houten oppervlakken, wat zorgt voor een naadloze overgang naar de carport en de omliggende tuin.

De woning is zeer energiezuinig, dankzij de goed geïsoleerde gevel, dubbele beglazing in aluminium ramen, meer dan 5.200 Wp aan zonnepanelen, een efficiënt ventilatiesysteem en een moderne warmtepomp. Dit resulteert in een E-peil van minder dan 10, waardoor u bijna een energieneutrale woning heeft en gedurende 5 jaar kunt genieten van 100% vrijstelling van de onroerende voorheffing.

De woning wordt casco+ opgeleverd, wat betekent dat de volgende zaken inbegrepen zijn in de prijs: een volledige elektrische installatie, vloerverwarming en -koeling, een ventilatie-unit Renson Flux 275m³/u, regenwaterrecuperatie met pomp en filtersysteem, meer dan 5.200 Wattpiek aan zonnepanelen, aansluitingen voor warm en koud water, chape en vloerisolatie in alle ruimtes.

U kunt de afwerking van de keuken, sanitair, vloeren, wandtegels en binnendeuren naar eigen smaak invullen. De aanleg van het terras en de tuin zijn niet inbegrepen in de verkoopprijs.

De verkoopprijs is exclusief btw (21% op 209.000,- bouwwaarde) en exclusief notaris- en registratiekosten (12% op 90.000,- grondwaarde). Stedenbouwkundige informatie is momenteel in aanvraag. Een gedetailleerd lastenboek is beschikbaar op aanvraag.

* * *

Burgemeester Henrylaan 2B - 3650 Rotem - Rotem: Nieuwbouw woning op een perceel van 481m²

Mooie en praktische nieuwbouw woning op een centraal gelegen perceel aan de Burgemeester Henrylaan, nabij het centrum van Rotem.
De strakke architectuur met gevels uitgevoerd in een grijs genuanceerde baksteen, afgewisseld met oppervlaktes in hout, zorgt voor een mooie overgang naar de aansluitende carport en de omliggende tuinzone.
Door een zeer goed geïsoleerde gevel, dubbele beglazing in aluminium ramen, > 5.200 Wp aan zonnepanelen, een degelijke ventilatie en een actuele warmtepomp wordt een E-peil van minder dan 10 bereikt. Door dit bijzonder lage E-peil heeft u bijna een energie neutrale woning waardoor U gedurende 5 jaar geniet van 100%  vrijstelling op de onroerende voorheffing.

De woning wordt casco+ opgeleverd.
Samengevat komt dit neer dat volgende uitvoering inbegrepen is in de prijs:
- Volledige elektrische installatie
- Vloerverwarming en -koeling volledig op het gelijkvloers + op de verdieping op de overloop en de badkamer met een warmwater boiler van 190L, aangesloten op een warmtepomp.
- Ventilatieunit Renson Flux 275m³/u
- Regenwaterrecuperatie met pomp en filtersysteem aangesloten op een put van 10.000L
- Meer dan 5.200 Wattpiek aan zonnepanelen
- Aansluitingen warm en koud water (keuken, WC, badkamer …. )
- Chape en vloerisolatie op alle vloeren in alle ruimtes
**  Lastenboek verkrijgbaar op aanvraag.

Volgende afwerking kan u naar eigen smaak invullen:
- keuken en sanitaire toestellen
- vloeren en wandtegels
- binnendeuren
Deze afwerking, de aanleg van het terras en tuin zijn niet inbegrepen in de verkoopprijs.

De verkoopprijs is exclusief btw (21% op 209.000,- constructiewaarde) en exclusief notariskosten en registratiekosten (12% op 90.000,- grondwaarde).

Stedenbouwkundige info in aanvraag.
 

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 299.000
Général
Type
Maison
Bouwjaar
2024
Terrain
481 m2
Zone habitable
148 m2
Référence
7EUB5MOK8CUA
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Niet ingegeven
Convocation émise
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Neen
Autorisation de lotissement
Niet ingegeven
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
16 Apr 2024
€299.000 / Klaps Vastgoed
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder