Carte

Prattenborgplein 1

3270 Scherpenheuvel
à Vendre
255 m² Vivre
85 m² Terrain
Description

Gelegen in de schaduw van de Basiliek, is deze opknapper van een woning een unieke kans voor degenen die op zoek zijn naar een project met potentieel. Deze woning onderscheidt zich door de ruimte en locatie, en biedt het gemak van een inpandige garage aan het Prattenborgplein, waardoor parkeren probleemloos is. Hoewel renovatie nodig is, biedt dit de perfecte gelegenheid om er een verborgen juweeltje van te maken.

De indeling is als volgt: een inpandige garage en opslagkelder in de kelder; een inkomsthal, woonkamer, keuken, badkamer en eetkamer op de begane grond; een keuken en twee slaapkamers op de eerste verdieping; en een slaapkamer en badkamer op de tweede verdieping.

Er zijn tal van premies beschikbaar voor renovatie via de Vlaamse overheid, wat extra voordelen kan opleveren voor uw renovatieproject. Ben je klaar om deze woning om te toveren tot een pareltje? Neem dan vandaag nog contact op via 013 444 008 of gert@immopersyn.be.

* * *

Prattenborgplein 1 - 3270 Scherpenheuvel - Onder de schaduw van de Basiliek bevindt zich deze op te knappen woning. De woning onderscheidt zich van andere rijwoningen dankzij de ligging en de grootte. Het gemak van je auto vlot kwijt te raken krijg je dankzij de inpandige garage achteraan de woning langs het Prattenborgplein. De woning heeft een renovatie nodig maar dit is dan ook meteen de kans om hier een verborgen parel van te maken.Indeling:kelder: inpandige garage, kelder voor opslagGelijkvloers: inkom, leefruimte, keuken, badkamer, eetkamer1ste verdieping: keuken, 2 slaapkamers2de verdieping: slaapkamer, badkamerMaak kans op tal van premies via https://www.vlaanderen.be/premies-voor-renovatie en doe je voordeel bij deze renovatie.Ben jij de persoon die van deze woning weer een pareltje maakt?Neem dan vandaag nog contact op via 013 444 008 of gert@immopersyn.be

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 150.000
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1919
Terrain
85 m2
Zone habitable
255 m2
Référence
IEXT7AYQRLPS
Code Agence
SCHPRATP1 CC
EPC
631 kWh/m2
EPC Valeur
F
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
Nee
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
n/a
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
Niet overstromingsgevoelig
Historique des prix
16 Mar 2024
€150.000 / Immo Persyn
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder