Carte

Prattenborgstraat 3

3270 Scherpenheuvel
à Vendre
110 m² Vivre
111 m² Terrain
2 Chambres
Description

Deze te renoveren woning, net buiten het centrum, biedt een uitstekende kans voor starters of investeerders. Achter de woning bevindt u een open garage met voldoende opslagruimte. Bij aankoop als hoofdverblijfplaats kunt u bovendien profiteren van lagere registratierechten en een korting op de notariskosten (geschat op € 6.069,04 volgens notaris.be).

Het huis is ideaal gelegen met winkels op loopafstand en een goede bereikbaarheid per auto. Het Fonteynpad leidt u in slechts 2 minuten naar de parking van Den Egger.

De indeling van het huis is als volgt:

Op de begane grond vindt u de woonkamer, een open keuken, badkamer, achterhal en de garage. De eerste verdieping telt twee slaapkamers en een nachthal. De zolder bevindt zich op de tweede verdieping. Extra bergruimte is beschikbaar in de kelder.

Bent u geïnteresseerd? Neem gerust contact op met Gert via 0471/57 27 30 of gert@immopersyn.be.

* * *

Prattenborgstraat 3 - 3270 Scherpenheuvel - Net buiten het centrum vinden we deze op te frissen woning. Achteraan de woning bevindt zich een open garage met tal van opslagmogelijkheden. Deze woning is ideaal als instap woning of als verhuurwoning. Bij de aankoop voor eigen bewoning geniet je van de verlaagde registratierechten en een korting op het ereloon van je notaris. (geraamde kosten volgens notaris.be = € 6.069,04)Dankzij de ligging bevinden de winkels zich op wandelafstand alsook een goede verbinding met de auto.Dankzij het "Fonteynpad" ben je binnen 2 minuten op de parking van "Den Egger".Indeling:Kelder: StockagekelderGelijkvloers: Leefruimte, open keuken, badkamer, achterhal, garage1ste verdieping: 2 Slaapkamers, nachthal2de verdieping: ZolderIs jouw interesse gewekt? Neem dan vandaag nog contact op met Gert via 0471/57 27 30 of gert@immopersyn.be

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 159.000
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1874
Terrain
111 m2
Zone habitable
110 m2
Référence
EW6LHP02TTIQ
Code Agence
SCHPRAT3 CCC
EPC
790 kWh/m2
EPC Valeur
F
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
Nee
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
n/a
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
Niet overstromingsgevoelig
Historique des prix
23 Mar 2024
€159.000 / Immo Persyn
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder