Home à Vendre Maison 2970 Schilde
De Nachtegaal 63
Carte

De Nachtegaal 63

2970 Schilde
à Vendre
416 m² Vivre
4237 m² Terrain
5 Chambres
€1.595.000
Simuler un prêt
Description

Dit is een unieke kans voor degenen die op zoek zijn naar een groot, te renoveren huis vol potentieel, gelegen op een royaal perceel met mogelijkheden voor uitbreiding of verdeling.

Op de begane grond wordt u verwelkomd door een indrukwekkende entree van 40m² met blauwe hardsteen tegels, een gastentoilet, handenwasser en garderobe. Een ruime woonkamer van 50m², ook op blauwe hardsteen, kenmerkt een open haard die de ruimte verdeelt in een gezellige bibliotheek met parketvloer en een comfortabele zithoek. De lichte eetkamer van 32m² en een ruime leef/eetkeuken van 33m², beide op tegels, bieden directe toegang tot de prachtig aangelegde tuin. De kelder is 30m² groot met een extra kruipruimte.

De eerste verdieping beschikt over een royale overloop van 48m² op plankenvloer, een hoofdslaapkamer van 17m² met ensuite badkamer van 10m² voorzien van inloopdouche, twee wastafels, toilet en linnenkasten. Er zijn drie extra slaapkamers van respectievelijk 18m², 17m² en 15m², allemaal met tapijt. Een tweede badkamer van 5m² met inloopdouche, wastafel en toilet is ook aanwezig.

De tweede verdieping heeft een wasruimte van 17m² en toegang tot een zolder van 90m² die naar wens kan worden afgewerkt.

Het pand heeft een EPC-label E en valt onder de renovatieplicht, wat betekent dat het binnen vijf jaar energetisch gerenoveerd moet worden om minimaal een energielabel D te behalen. Er is ook de mogelijkheid om extra bouwgrond van 1833m² te kopen, waardoor de totale vraagprijs op 1.595.000 euro komt.

Enkele positieve punten van dit pand zijn de rustige ligging in een doodlopende straat, het mooie, brede perceel, de klassieke villa met een aangename woonindeling en het feit dat het asbestvrij is.

* * *

De Nachtegaal 63 - 2970 Schilde - Dit pand biedt een unieke kans voor wie op zoek is naar een groot, te renoveren huis met veel potentieel, gelegen op een royaal perceel met mogelijkheden tot uitbreiding of afsplitsing.

GELIJKVLOERS
Inkomhal: Een imposante entree van 40m² op blauwe hardsteen tegel, voorzien van een gastentoilet, handenwasser en vestiaire.
Ruime woonkamer 50 m² op blauwe hardsteen tegel, met een centraal geplaatste openhaard die de ruimte opdeelt in een gezellige bibliotheek op parket en een comfortabele zitkamer.
Lichte eetkamer van 32m² op blauwe hardsteen tegels.
Ruime leef/eetkeuken van 33m² op tegels, met directe toegang tot de prachtig aangelegde tuin.
De kelder beslaat 30m² en wordt aangevuld met een kruipruimte.

Garage voor twee wagens, 
Mooi aangelegde tuin met overdekt terras.

1STE VERDIEPING
Royale overloop van 48m² op planché.
Hoofdslaapkamer 17m² op vasttapijt, ensuite badkamer van 10m² op tegel voorzien van inloopdouche, 2 wastafels, toilet en linnenkasten.
Drie extra slaapkamers van 18m², 17m² en 15m² op vasttapijt.
2de badkamer 5m² op tegel met inloopdouche, enkele wastafel en toilet.

2DE VERDIEPING
Wasruimte van 17m² met toegang tot zolderruimte 90 m² kan nog worden afgewerkt naar wens.

BIJZONDERHEDEN
Gebouwen met een energielabel “E” of “F” zullen verplicht binnen de 5 jaar energetisch gerenoveerd moeten worden en dit zodat ze minstens over een energielabel “D” beschikken. Deze woning heeft EPC label E en valt onder de renovatieplicht.
Mogelijkheid tot het bijkopen van een extra bouwgrond 1833m². De vraagprijs bedraagt dan voor dit geheel 1.595.000 Euro.

POSITIEVE PUNTEN
Rustig gelegen in doodlopende straat
Mooi, breed perceel
Klassieke villa met aangename woonindeling
Asbest vrije woning.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 1.595.000
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1970
Terrain
4237 m2
Zone habitable
416 m2
Référence
610P6WK0YTEW
Code Agence
5465156
EPC
456 kWh/m2
EPC Valeur
E
EPC Certificat
2915202
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
n/a
Convocation émise
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Autorisation de lotissement
Verkavelingsvergunning
Dénominations
Woonpark
Zone inondable
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Historique des prix
16 Apr 2024
€1.595.000 / Immo Point
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder