Home à Vendre Maison 2970 Schilde
Koekoeksdreef 60
Carte

Koekoeksdreef 60

2970 Schilde
à Vendre
400 m² Vivre
2685 m² Terrain
4 Chambres
€1.495.000
Simuler un prêt
Description

Ontdek deze prachtig gerenoveerde villa, gelegen op een zonovergoten perceel van ongeveer 2.685m² in een rustige, doodlopende straat van een villawijk. De woning bevindt zich op loop- en fietsafstand van uitgestrekte bossen en natuur, wat de locatie zeer aantrekkelijk maakt.

De villa ondergaat momenteel een volledige renovatie volgens de hedendaagse normen van inrichting, energie en comfort. Hierbij wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en de nieuwste technieken. Het streefdoel is een EPC-label A, dankzij goede isolatie en een combinatie van vloerverwarming en warmtepompen.

De woning zal onder andere een ruime woonkamer, eetkamer, leefkeuken, kantoor, dubbele inpandige garage, overdekte terrassen, 3 slaapkamers met mogelijkheid voor een 4de, twee badkamers, wasruimte en extra zolderruimte hebben.

Er zijn talrijke renovatiewerken gepland of in uitvoering, waaronder nieuwe PUR-vloerisolatie, dakisolatie, ramen, afrormosia garagepoorten, parketvloeren, airconditioning, basis domotica elektriciteit, sanitaire leidingen, eiken rietgedekte overkapping, nieuwe oprit en terrassen in platines, alarmsysteem en videobewaking, zonnepanelen, ventilatiesysteem, tuinaanleg en omheining, en gevelrenovatie met kaleiverf. Snelle beslissers hebben nog inspraak in de verdere afwerking.

Neem gerust contact met ons op voor meer details of een bezichtiging ter plaatse.

* * *

Koekoeksdreef 60 - 2970 Schilde - Uitzonderlijk gerenoveerde villa op een uitstekende locatie.

Deze villa is gelegen op een prachtig, zonnig perceel van ca. 2.685m² aan het einde van een rustige, doodlopende villawijk.
Op wandel- en fietsafstand bevinden zich uitgestrekte bossen en natuur.

Op dit moment ondergaat de woning een volledige renovatie naar hedendaagse normen qua inrichting, energie en comfort. Dit alles met gebruik van hoogwaardige materialen en de nieuwste technieken. Er wordt gewerkt naar een EPC-label A met goede isolatie en een combinatie van vloerverwarming en warmtepompen.

De villa wordt voorzien van o.a. een ruime woonkamer, eetkamer, leefkeuken, bureau, dubbele inpandige garage, overdekte terrassen, 3 slaapkamers met mogelijkheid tot een 4de slaapkamer, twee badkamers, wasplaats en extra zolderruimte.

Momenteel zijn volgende werken voorzien of worden nog uitgevoerd: nieuwe PUR-vloerisolatie, nieuwe dakisolatie, nieuwe ramen, afrormosia garagepoorten, parketvloeren, airco's, nieuwe elektriciteit (basis domotica), nieuwe sanitaire leidingen, eiken rietgedekte overkapping, nieuwe oprit in platines en terrassen, alarmsysteem en videobewaking, zonnepanelen, ventilatiesysteem, aanplanting tuin en omheining, gevelrenovatie met kaleiverf,... Snelle beslissers hebben nog inspraak in de verdere afwerking.

Voor meer details of een bezichtiging ter plaatse, mag u ons steeds contacteren.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 1.495.000
Revenu cadastral
€ 4.375
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1990
Terrain
2685 m2
Zone habitable
400 m2
Référence
-XFPYC-82WQW
Code Agence
57147 SIR
EPC Certificat
In aanvraag
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Vergunning uitgereikt
Convocation émise
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Autorisation de lotissement
Verkavelingsvergunning
Dénominations
woonpark
Zone inondable
n/a
Historique des prix
17 Apr 2024
€1.495.000 / De Boer & Partners
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder