Home à Vendre Maison 2900 Schoten
Verbertstraat 130
Carte

Verbertstraat 130

2900 Schoten
à Vendre
210 m² Vivre
202 m² Terrain
4 Chambres
Description

Deze ruime burgerwoning ligt op loopafstand van het centrum en het park van Schoten en heeft een authentieke, goed onderhouden gevel. De woning heeft een aanzienlijke woonoppervlakte, mede dankzij de aangrenzende garage, die perfect dienst doet als opslagruimte en fietsenstalling. De woning telt vier volwaardige, riante slaapkamers. In de vroege jaren 2000 is de woning grondig gerenoveerd, met onder andere een uitbreiding van de eetkamer en de woonkeuken. Ook is er veel aandacht besteed aan energiebesparende maatregelen, zoals zonnepanelen, een condensatieketel op gas en dakisolatie. De badkamer en keuken zijn voorzien van alle moderne gemakken. Dankzij de zuidwestelijke oriëntatie kunt u optimaal genieten op een van de terrassen of in de tuin. Wacht dus niet te lang en maak snel een afspraak om deze woning te bezichtigen!

* * *

Verbertstraat 130 - 2900 Schoten - Op wandelafstand van het centrum en het park van Schoten bieden wij u deze grote EGW/burgerwoning met authentieke en goed bewaarde gevel. De woning beschikt mede door de aanpalende garage ( enkel geschikt voor bergplaats en fietsenstalling) en de uitbouw over een aanzienlijk bewoonbare oppervlakte; ze is voorzien van 4 volwaardige, ruime slaapkamers. Begin jaren 2000 zijn er grondige renovatie werken uitgevoerd met onder meer uitbouw van eetplaats en leef-keuken. Er is tevens voldoende aandacht gegeven aan energetische werken ( zonnepanelen, condensatie ketel gas en isolatie van daken). Badkamer en keuken zijn tevens voorzien van hedendaags comfort. Door de zuidwest - oriëntatie kan men hier op één van de terrassen of in de tuin volop genieten. Boek dus snel uw afspraak en kom zeker niet TE LAET!

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 395.000
Revenu cadastral
€ 826
Général
Type
Maison
Terrain
202 m2
Zone habitable
210 m2
Référence
2NFBUJGF0KVO
Code Agence
2900 SCHOTEN
EPC
231 kWh/m2
EPC Valeur
C
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
In aanvraag
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
n/a
Autorisation de lotissement
In aanvraag
Dénominations
In aanvraag
Zone inondable
n/a
Historique des prix
16 Apr 2024
€395.000 / Immo De Laet
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder