Home à Vendre Maison 9890 Semmerzake
Meersbloemstraat 3
Carte

Meersbloemstraat 3

9890 Semmerzake
à Vendre
215 m² Vivre
689 m² Terrain
3 Chambres
Description

Ontdek dit prachtig opgeknapte, instapklare eigendom met een heleboel ruimte. De woning wordt betreden via een gastvrije inkomhal met gastentoilet waar je vervolgens naar de lichte leefruimte en moderne, volledig ingerichte keuken wordt geleid. Verder beschikt het huis over drie comfortabele slaapkamers en een gerenoveerde badkamer met zowel een bad als een inloopdouche. Een zolder met potentieel vervolledigt het interieur.

In 2021 kreeg deze woning een grondige opfrisbeurt. Naast het interieur is er ook speciale aandacht besteed aan het exterieur. Zo heeft de onderhoudsvriendelijke tuin een handige tuinberging, en leidt een oprijlaan naar een geïntegreerd terras, wat het totale pakket volledig maakt.

Enkele pluspunten om te benadrukken: De woning is voorzien van een vernieuwd, geïsoleerd dak en is volledig onderkelderd. Dit laatste biedt ruimte voor een dubbele garage en extra opslagruimte. Op technisch en energetisch vlak scoort de woning zeer goed (EPC ... ).

Dit vastgoed ligt centraal, dicht bij tal van voorzieningen zoals winkels, eet- en drinkgelegenheden en scholen. Natuurliefhebbers kunnen genieten van de nabijheid van de Semmerzaakse Scheldemeersen, terwijl de uitstekende verbindingen naar N60 en E17 zorgen voor een vlotte pendel.

* * *

Meersbloemstraat 3 - 9890 Semmerzake - Bijzonder degelijke, instapklare ruime eigendom Deze woning beschikt over een aangename inkomhal met gastentoilet, een lichtrijke leefruimte, een volledig geïnstalleerde hedendaagse leef-keuken, drie slaapkamers, moderne badkamer met bad én inloopdouche en een zolderruimte met mogelijkheden.
In 2021 werd deze woning grondig vernieuwd !

De onderhoudsvriendelijke tuin, tuinberging en oprijlaan met geïntegreerd terras vervolledigen het geheel.

Enkele bijzondere troeven:
- vernieuwd, geïsoleerd dak
- volledig onderkelderd (m.i.v. dubbele garage en voldoende bergruimte)
- technisch en energetisch bijzonder degelijk (EPC ... )

Bovendien is deze woning bijzonder goed en centraal gelegen, nabij tal van voorzieningen (winkels, horeca, scholen ... ), op wandelafstand van de Semmerzaakse Scheldemeersen én met een uitstekende ontsluiting richting N60 en E17.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 495.000
Revenu cadastral
€ 1.033
Général
Type
Maison
Terrain
689 m2
Zone habitable
215 m2
Référence
7QXT5Z8SYWDC
Code Agence
TK/2399
EPC
184 kWh/m2
EPC Valeur
B
EPC Certificat
20240315-0003178110-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Neen
Autorisation de lotissement
Ja
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
21 Mar 2024
€495.000 / Van Der Schueren Vastgoed
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder