Carte

ROZENHOF 63

8793 Sint-Eloois-Vijve
à Vendre
4 Chambres
Description

Ontdek deze te renoveren halfopen woning, rustig gelegen aan het einde van een doodlopende straat. Deze stevige woning is gesitueerd op een zuidgericht perceel van 344 m². De woning verwelkomt u met een inkomhal en gastentoilet, gevolgd door een ruime woonkamer en een aparte keuken die kan worden uitgebreid door de inpandige garage in te nemen. De verdieping telt maar liefst vier slaapkamers en een badkamer. Extra bergruimte vindt u in de kelder en op zolder. Een extra troef is de bereikbaarheid van de woning via de achterzijde. Het EPC bedraagt 1063, wat overeenkomt met label F.

* * *

ROZENHOF 63 - 8793 Sint-Eloois-Vijve - RUSTIG GELEGEN TE RENOVEREN HALFOPEN WONING OP 344 M2 Op het einde van een doodlopende straat ligt deze kloeke halfopen woning op een zuidgericht grondstuk van 344 m². Met inkomhal , gastentoilet , ruime living , aparte keuken uitbreidbaar door inname van de inpandige garage. Op de verdieping zijn liefst 4 slaapkamers en een badkamer. Kelder en zolder. De eigendom is ook bereikbaar via de achterkant ! EPC 1063 (F label).

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 169.000
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1969
Référence
1S7JW649DUSX
Code Agence
ROZENHOF
EPC Certificat
In aanvraag
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
ja
Convocation émise
nee
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
n/a
Autorisation de lotissement
nee
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
23 Apr 2024
€169.000 / Immex
20 Mar 2024
€180.000 / Immex
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder