Carte

Reepstraat 90

9170 Sint-Gillis-Waas
à Vendre
131 m² Vivre
Prijs op aanvraag Simuler un prêt
Description

Ontdek het potentieel van deze te renoveren halfopen bebouwing, een woning vol mogelijkheden!

Betreed het huis via de inkomhal en laat je leiden naar de ruime woonkamer, uitgerust met knusse houtkachel. De keuken - grenzend aan de woonkamer - is toegankelijk via een tussenhal en handige ingebouwde vestiairekasten. De badkamer, uitgerust met ligbad, toilet en wastafel, is eveneens via deze hal bereikbaar.

Ervaar het buitengevoel in de zuidgerichte tuin, een plek van serene rust met prachtig groenuitzicht op landbouwgebied. Praktische voorzieningen zoals een buitenberging met wasmachine aansluiting, en een oprit naar de garage met automatische poort, bieden extra opslagruimte en parkeergelegenheid.

Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers, met de mogelijkheid tot uitbreiding op de zolder, bereikbaar via een vaste trap. Met het geïsoleerde dak van 2018 als basis, kun je hier extra kamer(s) naar eigen smaak creëren.

Hoewel de woning nu voorzien is van accumulatiekachels, is er de kans om over te stappen op een modern verwarmingssysteem voor meer comfort en een betere energieprestatie.

Renovatie is noodzakelijk, maar je kunt mogelijk in aanmerking komen voor een EPC-labelpremie.

Zoek je een project waarbij je jouw creativiteit en visie kunt loslaten? Deze te renoveren halfopen bebouwing wacht op jouw persoonlijke touch! Bel vandaag nog naar 03 344 77 44 of mail naar verkoop@homevast.be voor een bezichtiging en ontdek de mogelijkheden die deze woning in petto heeft.

* * *

Reepstraat 90 - 9170 Sint-Gillis-Waas - Welkom in deze te renoveren halfopen bebouwing die een scala aan mogelijkheden biedt! 

Het betreden van de woning doe je via de inkomhal die u leidt naar de ruime leefruimte, compleet met een houten kachel. Aansluitend aan de leefruimte bevindt zich de keuken die grenst aan een tussenhal met vestiairekasten. Deze hal biedt toegang tot de badkamer, voorzien van een ligbad, toilet en wastafel.

Stap naar buiten en ontdek de serene charme van de zuidgerichte tuin, waar groen uitzicht op het landbouwgebied uw dagelijkse ontsnapping zal worden. Een buitenberging met aansluiting voor een wasmachine en een oprit die u leidt naar de garage met automatische poort bieden praktische opslag- en parkeermogelijkheden.

Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers. Via een vaste trap bereikt u de zolder, die klaar staat om te worden omgevormd tot extra kamer(s) naar uw wensen en behoeften. Het dak, reeds geïsoleerd in 2018, biedt een solide basis voor verdere aanpassingen en uitbreidingen.

Hoewel momenteel verwarmd wordt met accumulatiekachels, biedt de mogelijkheid om over te stappen naar een moderner verwarmingssysteem niet alleen meer comfort, maar ook een aanzienlijke verbetering van de energieprestaties van de woning, wat resulteert in een verbeterde EPC-score.

Renovatieverplichting van toepassing met mogelijkheid voor het verkrijgen van een EPC-labelpremie.

Dus, als u op zoek bent naar een project dat uw creativiteit en visie uitdaagt, zoek dan niet verder. Deze te renoveren halfopen bebouwing wacht op u om er uw eigen stempel op te drukken. Neem vandaag nog contact met ons op via 03 344 77 44 en/of verkoop@homevast.be om uw afspraak voor een bezichtiging in te plannen en ontdek de mogelijkheden die deze woning te bieden heeft!

Caractéristiques
Financier
Prix
Prix sur demande
Revenu cadastral
€ 624
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1960
Zone habitable
131 m2
Référence
NXNIZRRF7ISJ
Code Agence
5923365
EPC
787 kWh/m2
EPC Valeur
F
EPC Certificat
20240312-0003173825-RES-2
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
ja
Convocation émise
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
n/a
Dénominations
n/a
Zone inondable
n/a
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder