Carte

Klingedorp 49

9170 Sint-Gillis-Waas
à Vendre
219 m² Vivre
185 m² Terrain
3 Chambres
Description

Zoek je een ruime, centraal gelegen woning met een interne garage en tuin? Deze woning is absoluut een bezichtiging waard.

De uitstekende bereikbaarheid en de nabijheid van belangrijke verbindingswegen zoals E34, Antwerpen en Gent, evenals de interne garage met sectionaalpoort, zijn enkele van de opvallende voordelen van deze eigendom.

Begane grond: Je betreedt het pand via een inkomhal die dient als garderobe en gastentoilet. Van hieruit ga je naar de royale woonkamer die overgaat in de trendy woonkeuken, compleet met een aparte bergruimte. Via het schuifraam kom je in de buitenruimte met een overdekte lounge. De woning heeft ook een interne garage!

Eerste verdieping: Er zijn 3 ruime slaapkamers en een vernieuwde badkamer voorzien van een inloopdouche, dubbele wastafel en toilet. Zolder: er is een uitschuifbare trap naar de zolder die eventueel kan worden omgebouwd tot een masterbedroom!

Hoogpunten van de woning zijn de centrale ligging, interne garage, ruime zolder (kan eventueel worden onderverdeeld in 2 kamers) en recentelijk vernieuwde daken.

Wil je deze ruime gezinswoning bezichtigen? Bel dan snel 09 310 77 07 of mail naar info@woonhoekvastgoed.be voor een afspraak.

* * *

Klingedorp 49 - 9170 Sint-Gillis-Waas - Ben je op zoek naar een centraal gelegen ruime woning met inpandige garage en een tuin? Dan is deze woning zeker een bezoek waard.

De vlotte bereikbaarheid en korte afstand tot verbindingswegen E34/Antwerpen/Gent, de inpandige garage met sectionaalpoort zijn enkele van de sterke punten.

Indeling:
GLV: Je komt binnen via de inkomhal deze is voorzien als vestiaire en gastentoilet.
Verder lopen we door naar de ruime woonkamer die uitmond in de modieuze woonkeuken, deze beschikt over aansluitend een aparte bergruimte.
Via het schuifraam betreden we de buitenruimte met overdekte lounge.
De woning beschikt tevens over een inpandige garage!

1steV: De bovenverdieping telt een nachthal met 3 ruime slaapkamers. tevens beschikt dit verdiep over een nieuwe badkamer die voorzien is van een inloopdouche, een dubbele wastafel in meubel en een toilet.
Zolder: uitschuifbare trap naar de zolder die kan omgetoverd worden naar een masterbedroom!

Troeven:
- Centrum gelegen woning
- Inpandige garage
- Ruime zolder (op te splitsen in 2 kamers)
- Recent vernieuwde daken!

Wens je een afspraak voor bezoek voor deze ruime gezinswoning? Bel dan snel naar 09 310 77 07 of mail naar info@woonhoekvastgoed.be.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 319.950
Revenu cadastral
€ 743
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1918
Terrain
185 m2
Zone habitable
219 m2
Référence
YWY6S6RWG6K9
Code Agence
24/006
EPC
324 kWh/m2
EPC Valeur
D
EPC Certificat
20231221-0003080656-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
n/a
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Neen
Autorisation de lotissement
n/a
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
25 Mar 2024
€319.950 / Woonhoek vastgoed
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder