Carte

Bergsebaan 137

2960 Sint-job-in-'t-goor
593 m² Terrain
3 Chambres
€495.000
Description

* * *

Bergsebaan 137 - 2960 Sint-job-in-'t-goor - Ontdek deze tijdloze woning in een rustige omgeving op korte afstand van de Brechtse heide en het centrum van Sint-Job-in- in-’t-Goor.
De woning is door de jaren heen zeer goed onderhouden en vanaf 2000 gerenoveerd om het wooncomfort te verhogen.
Bij het betreden van de woning word je verwelkomd in een inkomhal met gastentoilet. De lichtrijke leefruimte met schuifraam zorgt voor een warme en uitnodigende sfeer. In de volledig geïnstalleerde open keuken, gelegen net om de hoek, is het een genot om te koken en te bakken, met alle aparatuur binnen handbereik. Aansluitend de inpandige garage met aansluiting voor wasmachine en een buitendeur naar de tuin.
Op de bovenverdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers. De hoofdbadkamer is voorzien van ingebouwde kasten. De badkamer is voorzien van een ligbad met douchecombinatie, toilet en een dubbele wastafel.
Buiten is er een prachtig terras waar je kunt ontspannen en genieten van de buitenlucht. De zuidwest gerichte tuin biedt gelegenheid voor veel tuinplezier, het tuinhuis met overdekt terras zorgt voor sfeervolle zomeravonden bij het buitenzwembad.
En verder :
De ligging is ideaal voor sportliefhebbers en natuurliefhebber. Op korte afstand is er KFC Sint-Job, Royal Antwerp Hockey Club, Indoor Padel, Golfclub “Rinkven, ...
Bovendien zijn alle faciliteiten, bushaltes en scholen ook op wandelafstand te bereiken. De op- en afrit van de E19 Breda-Antwerpen is op amper 2,5km. De oprit van de autosnelweg E19 Antwerpen/Breda is vlot bereikbaar, alsook het treinstation "Noorderkempen" met de IC-trein Brussel/Amsterdam.
Dit is een kans om een gezellige woning in een aantrekkelijke omgeving te verwerven.
Extra’s:
De elektrische installatie is CONFORM het AREI, Gunstig EPC – label B, alarminstallatie, 27 zonnepanelen met thuisbatterijen certificaten (450€/stuk) tem 2029 (6/jaar), elektrische rolluiken, airconditioning.
Aarzel niet om contact op te nemen met ons kantoor voor verdere informatie en om deze woning te bezoeken.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 495.000
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1990
Terrain
593 m2
Référence
VLN6O758U9VT
Code Agence
5880049
EPC
131 kWh/m2
EPC Valeur
B
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
in aanvraag
Convocation émise
in aanvraag
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
in aanvraag
Autorisation de lotissement
in aanvraag
Dénominations
in aanvraag
Zone inondable
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Historique des prix
05 Mar 2024
€495.000 / Coga
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder