Carte

Bethaniënlei 52

2960 Sint-job-in-'t-goor
à Vendre
635 m² Vivre
9257 m² Terrain
4 Chambres
€1.595.000
Simuler un prêt
Description

Ontdek deze prachtige luxe villa, strategisch gelegen op een uniek perceel tussen Sint-Job-in-'t-Goor en Schilde, vlakbij de Rinkven golfbaan. Met een royale bewoonbare oppervlakte van ongeveer 635 m² en gelegen op een zuidwestelijk perceel van ongeveer 9.260 m², is dit de perfecte familievilla. Het biedt 4 ruime slaapkamers en 2 badkamers.

Op de begane grond worden we verwelkomd door een indrukwekkende inkomhal, compleet met gastentoilet, vestiaire en trap naar de eerste verdieping. Het woongedeelte omvat een ruime eetkamer met een prachtig uitzicht op de tuin, een woonkamer met een haard en een kantoorruimte. De op maat gemaakte keuken is praktisch ontworpen en voorzien van alle benodigde apparatuur. Extra functies op de begane grond zijn onder andere een wasruimte, diverse bergingen en een dubbele inpandige garage met automatische deuren.

De eerste verdieping is bereikbaar via de grote centrale nachthal met vide. Hier vinden we de master-suite met een ruime dressing en luxe badkamer. Daarnaast zijn er nog 3 junior slaapkamers en een tweede volledig uitgeruste badkamer. De tweede verdieping herbergt een royale zolder van meer dan 115 m², ideaal als extra opslagruimte.

De prachtig aangelegde parktuin is volledig omheind, onderhoudsvriendelijk en zonnig georiënteerd. Het overdekte terras is perfect voor een volwaardige buitenkeuken. Het privébos biedt tal van mogelijkheden!

De villa is ook uitgerust met een uitgebreid alarmsysteem, automatische poorten met toegangscontrole en videofonie. De afwerking is van de hoogste kwaliteit! Bovendien is de locatie ideaal met gemakkelijke toegang tot belangrijke wegen, openbaar vervoer en scholen.

* * *

Bethaniënlei 52 - 2960 Sint-job-in-'t-goor - Schitterende luxe villa op uniek perceel tussen Sint-Job-in-'t-Goor en Schilde, vlak aan de golf van Rinkven!

Zéér ruime villa van ca. 635 m² bewoonbare oppervlakte, op een perfect gelegen zuidwest-perceel van ca. 9.260 m²! Deze ideale familievilla biedt 4 royale slaapkamers en 2 badkamers. 

INDELING
Gelijkvloerse verdieping:
We betreden de woning via de majestueuze inkomhal met ruim gastentoilet, vestiaire en trappartij naar de eerste verdieping. Het woongedeelte bestaat uit een riante eetkamer met prachtig zicht op de tuin, een woonkamer met haardpartij en een bureau-ruimte. De maatwerk-woonkeuken is speels ingedeeld en beschikt over alle noodzakelijke apparatuur. De gelijkvloerse verdieping beschikt tevens over een wasruimte, diverse bergings en een dubbele inpandige garage met automatische deuren. 

Verdieping:
Via de grote centrale nachthal met vide hebben we toegang tot de master-suite met zijn riante dressing en luxueuze badkamer. Tevens bevinden zich op deze verdieping 3 junior slaapkamers en een tweede, volledig ingerichte badkamer. Tenslotte kunnen we op de tweede verdieping de zolder, met ruim 115 m², terecht een royale bergruimte noemen! 

TUIN EN BIJGEBOUW
De prachtig aangelegde parktuin is volledig omheind, praktisch en onderhoudsvriendelijk ingericht en zeer zonnig georiënteerd! Het overdekt terras biedt ruimte voor een volwaardige buitenkeuken. Uw eigen privébos geeft mogelijkheden!

BIJZONDERHEDEN
- Uitgebreid alarmsysteem 
- Automatische poorten met toegangscontrole en videofonie
- Afgewerkt met de allerbeste materialen!
- Residentieel en gunstig gelegen tov uitvalswegen, openbaar vervoer en scholen!

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 1.595.000
Général
Type
Maison
Bouwjaar
2002
Terrain
9257 m2
Zone habitable
635 m2
Référence
2RCE2F-YAV08
Code Agence
33317
EPC
164 kWh/m2
EPC Valeur
B
EPC Certificat
20240405-0003202289-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Vergunning uitgereikt
Convocation émise
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Autorisation de lotissement
Geen verkavelingsvergunning
Dénominations
woongebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
17 Apr 2024
€1.595.000 / De Boer & Partners
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder