Carte

Houtstraat 1

2960 Sint-Lenaarts
à Vendre
562 m² Terrain
4 Chambres
Description

* * *

Houtstraat 1 - 2960 Sint-Lenaarts - Ruime vrijstaande woning (ca. 300m² nuttige oppervlakte), op 562m² in het centrum van Sint-Lenaarts. Door de centrale ligging zijn winkels, openbaar vervoer, scholen enz. op wandelafstand. Deze karaktervolle woning met bouwjaar 1969 heeft een zeer degelijke basisstructuur maar dient (energetisch) gerenoveerd te worden.
Indeling als volgt:
* Gelijkvloers (ca. 111m²): ruime inkomhal (vloertegel) die via een schuifdeur toegang geeft naar de enkele treden hoger gelegen leefruimte; in de gezellige leefruimte (ca. 44m²) met plankenvloer, haardcassette en aparte eethoek valt onmiddellijke de uitzonderlijke trap op - geen trap met treden, maar een hellend vlak maakt de verbinding met de verdieping; aansluitend leuke veranda met zicht op de tuin. Ingerichte keuken (ca. 9m²), gevloerd, met keramische kookplaat, oven, dampkap, koelkast, vaatwasser en dubbele spoeltafel. Verder is er nog een douchekamer (douche, wastafel en toilet) en een sas met buitendeur en trap naar de kelder toe.
* Verdieping (ca. 89m²): overloop met apart toilet; vier slaapkamers (17m² / 14m² / 12m² / 9m²), allen op laminaat parket, volledig vernieuwde badkamer (ca. 9m²) met inloopdouche en enkele wastafel op meubel.
* Zolder: grote bergzolder op betonvloer, onder hellend dak; bereikbaar via valtrap op de overloop.
* Kelder (ca. 89m²): grote kelder bestaande uit 4 delen: voorraadkelder (ca. 10m²), wasplaats (ca. 14m² met aansluiting voor wasmachine), cv-kelder met verwarmingsinstallatie (Buderus) op stookolie en hoofdkelder (ca. 40m²) met garagepoort en toegankelijk via hellende inrit achteraan - de ideale ruimte voor klussen en het stallen van fietsen, ...
* Buiten: oprit en afgemaakte carport met geautomatiseerde kantelpoort en achterliggende overkapping. Aangename zuidgerichte tuin.
* Extra: conforme elektrische installatie; hoofdzakelijk kunststof buitenschrijnwerk met rolluiken, deels dubbel en deels enkel glas; het E-peil bedraagt 643 kWh/m² jaar (= label F); door het plaatsen van dak- en vloerisolatie alsook het vernieuwen van de ramen bereikt u label D.
Dit pand is onderhevig aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen. Stedenbouwkundige info in aanvraag.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 395.000
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1969
Terrain
562 m2
Référence
GS5NMERLP22T
Code Agence
5843093
EPC
643 kWh/m2
EPC Valeur
F
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Vergunning uitgereikt
Convocation émise
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Autorisation de lotissement
Verkavelingsvergunning
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Historique des prix
20 Feb 2024
€395.000 / Coga
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder