Carte

Vondel 31

2960 Sint-Lenaarts
à Vendre
748 m² Terrain
2 Chambres
Description

Welkom bij Vondel 31 in St-Lenaarts, een charmante open bebouwing te midden van rust en groen. Deze woning nodigt je uit om een nieuw hoofdstuk te beginnen. Betreed de geschiedenis via de inkomhal met originele vloer die toegang biedt tot alle kamers, inclusief de gezellige leefruimte met stookoliekachel die het hele huis verwarmt.

Aan de rechterkant van de hal bevinden zich twee slaapkamers, terwijl de keuken, badkamer, apart toilet en toegang tot de kelder aan het einde van de gang liggen. De eerste verdieping herbergt een zolderkamer, klaar om aangepast te worden aan je persoonlijke wensen en behoeften.

Daarnaast beschikt de woning over een bergplaats achter het huis en een ruime garage aan de linkerkant van het perceel. Hoewel dit huis zijn leeftijd met trots draagt, biedt het tal van mogelijkheden voor renovatie en modernisering. Met wat liefde en toewijding kan dit pand getransformeerd worden tot een tijdloze woning waar verleden, heden en toekomst samenkomen.

De landelijke omgeving is niet te vergeten, met landbouwgrond die zich uitstrekt achter het huis, geniet je van de rust en sereniteit van het platteland. Alle nodige voorzieningen zoals winkels, scholen en bushaltes zijn binnen enkele minuten bereikbaar. Bovendien ligt de woning op slechts 5 km van de E19 en het station Noorderkempen.

Grijp deze kans om je eigen stukje paradijs te vinden en neem vandaag nog contact met ons op om dit pand tot jouw meesterwerk te maken!

* * *

Vondel 31 - 2960 Sint-Lenaarts - Hou je van groen en rust? Welkom in de Vondel 31 te St-Lenaarts. Deze gezellige open bebouwing wacht op jou om een nieuwe hoofdstuk te schrijven. 
Stap binnen in het verleden en je wordt begroet door een inkomhal, compleet met de originele vloer, die je toegang biedt tot alle ruimtes in de woning, waaronder de leefruimte met een stookoliekachel die zorgt voor de verwarming van de volledige woning.
Aan de rechterkant vind je de 2 slaapkamers en op het einde van de gang de keuken, de badkamer, een apart toilet en toegang naar de kelder.
Op de eerste verdieping vind je een zolderkamer, die uitnodigt tot verdere aanpassing naar jouw wensen en behoeften.
Maar dat is nog niet alles, achter de woning een bergplaats en links op het perceel nog een ruime garage.  
Hoewel dit huis zijn ouderdom met trots draagt, biedt het ook talloze mogelijkheden voor renovatie en modernisering. Met een beetje liefde en toewijding kan dit huis worden omgetoverd tot een tijdloze woning, waar verleden, heden en toekomst samenkomen in perfecte harmonie.
Dus, grijp deze kans om een stukje geschiedenis nieuw leven in te blazen en maak van dit pand jouw eigen meesterwerk!
En laten we de omgeving niet vergeten! Met agrarisch gebied dat zich uitstrekt achter de woning, word je omringd door de rust en sereniteit van het platteland. 
Alle benodigde voorzieningen zoals winkels, scholen, bushaltes zijn op enkele minuten bereikbaar. Bovendien bevindt het pand zich op slechts 5 km van de E19 en het station “Noorderkempen”.
Pak deze kans om jouw eigen stukje paradijs te vinden en neem vandaag nog contact met ons op!

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 267.000
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1963
Terrain
748 m2
Référence
8M30CSGQ1V16
Code Agence
5949907
EPC
1037 kWh/m2
EPC Valeur
F
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Vergunning uitgereikt
Convocation émise
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Autorisation de lotissement
Geen verkavelingsvergunning
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Historique des prix
16 Apr 2024
€267.000 / Coga
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder