Carte

Cotthem 10

9520 Sint-Lievens-Houtem
à Vendre
275 m² Vivre
2000 m² Terrain
3 Chambres
Prijs op aanvraag Simuler un prêt
Description

Gelegen in het charmante Sint Lievens Houtem, staat deze landelijke woning te koop, compleet met stallen, een veelzijdig bijgebouw en een ruime loods van 600 vierkante meter. Deze woning is de ideale mix van rustiek, landelijk wonen met het voordeel van functionele ruimtes.

Kom op zondag 21 april tussen 10 uur en 13uur (op afspraak) naar onze openhuisdag en ontdek wat deze mooie woning te bieden heeft. Geniet van de sfeervolle woonkamer die vloeiend overgaat in de volledig uitgeruste keuken, en ontdek de drie ruime slaapkamers die comfort en rust beloven.

De woning wordt omringd door prachtige natuur, waardoor het een paradijs is voor wandelliefhebbers. Hier starten diverse wandelroutes direct voor je deur. Voor dierenliefhebbers zijn er ook stallen aanwezig op het terrein.

De loods, momenteel in gebruik als binnenpiste, kan eenvoudig worden omgevormd tot een handige opslagruimte. Een ander groot pluspunt van dit eigendom is de toegankelijkheid via de weg, zowel aan de voor- als achterzijde van het terrein.

Mis deze unieke kans niet om de charme van landelijk wonen te ervaren, met alle benodigdheden binnen handbereik. Kom langs of neem vandaag nog contact met ons op via 053/60.65.66 en ontdek alle voordelen van deze prachtige woning in Sint Lievens Houtem. Je droomhuis wacht op je!

* * *

Cotthem 10 - 9520 Sint-Lievens-Houtem - SINT-LIEVENS-HOUTEM - Landelijke woning met loods

Gelegen in het pittoreske Sint Lievens Houtem, biedt deze woning met loods een perfecte mix van rustiek, landelijk wonen en functionele ruimtes.
Met een gezellige woonkamer die in verbinding staat met de volledig uitgeruste keuken en  3 ruime slaapkamers , is comfort gegarandeerd. Maar dat is niet alles! De omgeving is een paradijs voor natuurliefhebbers, met diverse wandelroutes die recht voor de deur beginnen.

Buiten biedt het terrein stallen voor de dierenliefhebbers, een veelzijdig bijgebouw en een functionele loods van 512m². Momenteel wordt de loods gebruikt als binnen piste,  maar kan eenvoudig worden omgevormd tot een handige opslagruimte.
Een extra voordeel is de toegankelijkheid van zowel de voor- als achterkant van het terrein via de weg.

Grijp deze kans om het beste van landelijk wonen te ervaren, met alles binnen handbereik. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden die deze prachtige woning te bieden heeft. Jouw droomhuis wacht op jou in Sint Lievens Houtem! 053/60.65.66

Caractéristiques
Financier
Prix
Prix sur demande
Revenu cadastral
€ 1.340
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1959
Terrain
2000 m2
Zone habitable
275 m2
Référence
K43L5T9RIH6R
Code Agence
5890463
EPC
259 kWh/m2
EPC Valeur
C
EPC Certificat
20240401-0003197366-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
n/a
Convocation émise
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Autorisation de lotissement
Geen verkavelingsvergunning
Dénominations
n/a
Zone inondable
n/a
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder