Carte

9830 Sint-Martens-Latem
à Vendre
237 m² Vivre
1196 m² Terrain
3 Chambres
Description

Op zoek naar een ruime villa in Deurle, Sint-Martens-Latem? Deze woning, gelegen op een gunstige verbindingsweg en op een perceel van 1196m2, biedt tal van mogelijkheden. In de nabije omgeving vind je alle nodige voorzieningen zoals scholen, winkels, openbaar vervoer en een apotheek.

De woning is als volgt ingedeeld: het gelijkvloers bestaat uit een ruime inkomhal, gastentoilet, leefruimte, keuken en een extra kamer die als slaapkamer of bureau kan dienen. Op de eerste verdieping vind je een badkamer, bergruimte en twee slaapkamers. De zolder is nog niet ingericht, maar biedt veel potentieel voor extra kamers. De kelderverdieping bevat meerdere bergruimtes en een garage voor twee auto's.

Buiten geniet je van een zonnig terras aan de zijkant van de woning en een afgesloten tuin met veel privacy aan de achterkant.

Let wel, de woning dient gerenoveerd te worden. Echter, bij voldoening aan bepaalde voorwaarden is aankoop mogelijk aan 1% registratierechten. Voor meer informatie of een bezichtiging, neem contact op met Sebastian via sebastian@properties-makelaars.be of bel 0497 12 60 26.

* * *

Voor meer info of een bezoek contacteer Sebastian op het nummer 0497 12 60 26 of mail sebastian@properties-makelaars.be

Deze villa is gelegen in Deurle (Sint-Martens-Latem), aan een zeer goede verbindingsweg en staat op een perceel van 1196m2. Alle noodzakelijke voorzieningen zijn in de buurt, scholen, winkels, openbaar vervoer, apotheek, etc. 

De indeling van de woning is als volgt. Het gelijkvloers omvat een ruime inkomhal, gastentoilet, leefruimte, keuken en een slaapkamer/bureaukamer. De eerste verdieping omvat een badkamer, berging en 2 slaapkamers. De zolder is niet ingericht, deze ruimte biedt genoeg potentieel om er meerdere kamers in te richten. Tot slot omvat de kelderverdieping meerdere bergruimtes en een garage voor 2 auto's. 

Aan de zijkant van de woning bevindt er zich nog een zonnig terras en achteraan de woning is er een omsloten tuin met voldoende privacy. 

Kortom heeft de woning enorm veel mogelijkheden en kunnen er meerdere onbenutte ruimtes benut worden.

De woning valt onder renovatieplicht. Aankoop mogelijk aan 1% registratierechten wanneer de voorwaarden worden voldaan.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 549.000
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1978
Terrain
1196 m2
Zone habitable
237 m2
Référence
YEULQRZLH7PZ
Code Agence
5890975
EPC
567 kWh/m2
EPC Valeur
F
EPC Certificat
2852639
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
Nee
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
n/a
Zone inondable
n/a
Historique des prix
19 Mar 2024
€549.000 / Properties Makelaars
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder