Carte

Schapenstraat 68

1750 Sint-Martens-Lennik
200 m² Vivre
3 Chambres
€479.000
Description

Deze luxueuze villa in een residentiële omgeving verenigt het beste van comfort, stijl en duurzaamheid. Gelegen op een prachtig aangelegde tuin, die de ultieme buitenplaats voor ontspanning en activiteiten biedt, is de woning vanaf het begin zeer goed onderhouden. Wanneer men binnengaat wordt men begroet door een ruime leefruimte met een overvloed aan natuurlijk licht en een uitnodigende sfeer. De gezellige keuken is meer dan een blikvanger, met haar dynamisch ontwerp. Bovendien beschikt de woning over drie ruime slaapkamers, waarvan er één is ingericht als een prachtige dressing met op maat gemaakte kasten. De badkamer heeft naast alle luxe ook een bubbelbad, geschikt voor ontspanning. Last but not least, de milieuvriendelijke energiebron in de vorm van zonnepanelen met certificaten, een duurzame investering die resulteert in aanzienlijke besparingen op uw energierekening.

* * *

Schapenstraat 68 - 1750 Sint-Martens-Lennik - Gelegen in een residentiële omgeving, biedt deze woning een unieke combinatie van comfort, stijl en duurzaamheid.
De villa is vanaf het begin zeer goed onderhouden, wat te merken is in elk detail. Bij het betreden van het pand wordt u begroet door een ruime leefruimte en eetplaats, ideaal voor het ontvangen van gasten of gewoon om te ontspannen met uw gezin. De overvloed aan natuurlijk licht, dankzij de grote ramen, geeft de ruimte een lichte en uitnodigende sfeer. De gezellige keuken is een ware blikvanger, met zijn dynamisch ontwerp. De aangrenzende berging biedt extra opslagmogelijkheden, zodat uw keuken altijd opgeruimd blijft. Vanuit de keuken leidt de doorgang naar de veranda, waar u kunt genieten van het buitenleven zonder het comfort van binnenshuis op te geven.
De villa beschikt over drie ruime slaapkamers, waarvan er één momenteel is ingericht als een prachtige dressing met op maat gemaakte inbouwkasten. De badkamer is voorzien van een bubbelbad, perfect om te ontspannen na een lange dag.
Een ander opvallend kenmerk van deze villa zijn de zonnepanelen met certificaten. Dankzij deze milieuvriendelijke energiebron is het verbruik van elektriciteit, inclusief de verwarming, kostenneutraal. Dit betekent dat u niet alleen bijdraagt aan een duurzame toekomst, maar ook geniet van aanzienlijke besparingen op uw energierekening.
De tuin rondom de villa is prachtig aangelegd en biedt tal van mogelijkheden voor buitenactiviteiten en ontspanning.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 479.000
Revenu cadastral
€ 1.048
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1993
Zone habitable
200 m2
Référence
O8ZIRZ5G6OUG
Code Agence
172571
EPC
1290 kWh/m2
EPC Valeur
F
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
n/a
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
nee
Autorisation de lotissement
n/a
Dénominations
woongebied met landelijk karakter
Zone inondable
n/a
Historique des prix
09 Nov 2023
€479.000 / Dewaele
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder