Home Maison 9100 Sint-Niklaas
Antwerpsesteenweg 99
Carte

Antwerpsesteenweg 99

9100 Sint-Niklaas
122 m² Vivre
3 Chambres
€295.000
Description

Gelegen in het hart van Sint-Niklaas bevindt zich deze instapklare gezinswoning, ideaal voor iedereen die direct wil genieten van een zorgeloze start in hun nieuwe thuis. Met continu onderhoud en updates die met liefde zijn uitgevoerd, biedt deze woning een harmonie van comfort en stijl.

Betreed de woning via een gastvrije inkomhal, die leidt naar een knusse leefruimte, perfect om te ontspannen en te entertainen. De leefruimte is voorzien van een zithoek, eetkamer en een open keuken, allemaal badend in het licht dat door de grote ramen stroomt. De keuken komt uit op een zonnig terras, waar de buitenlucht u uitnodigt voor rust en ontspanning.

Verder biedt de ruime berging in de tuin een veelzijdige ruimte die kan worden gebruikt als hobbyruimte. Op de eerste verdieping ontdekt u twee ruime slaapkamers en een onlangs vernieuwde badkamer. De tweede verdieping herbergt nog een ruime slaapkamer, die als de perfecte masterbedroom kan dienen.

De energie-efficiëntie van de woning, zoals blijkt uit het zeer gunstige EPC-label B, garandeert lage energierekeningen en bespaart u de last van renovaties. Centrale verwarming zorgt voor een aangename temperatuur, met een extra pellet in de leefruimte voor extra gezelligheid.

De locatie is ideaal met winkels, scholen en ziekenhuizen op een steenworp afstand in het centrum van Sint-Niklaas. Mis deze kans niet, en neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezichtiging! Deze woning combineert elegantie, comfort en een toplocatie, alles wat u nodig heeft in uw nieuwe huis.

* * *

Antwerpsesteenweg 99 - 9100 Sint-Niklaas -
Ontdek deze instapklare gezinswoning in centrum Sint-Niklaas. De woning is steeds met veel liefde onderhouden en up to date gehouden.

Via de inkomhal kom je in de gezellig leefruimte, met zithoek, eetkamer en open keuken die uitgeeft op het zonnige terras. Daarnaast is er ook nog een ruime berging in de tuin dat ook perfect gebruikt kan worden als hobbyruimte. Op de eerste verdieping heb je 2 ruime slaapkamers en een vernieuwde badkamer. Op de tweede verdieping heb je nog een ruime slaapkamer, perfect als masterbedroom.

Met een EPC B ben je zeker van een lage energierekening en heb je geen renovatieplicht. Je kan zo meteen genieten van je nieuwe thuis. De woning wordt verwarmd via centrale verwarming maar daarnaast is er ook een gezellige pellet in de leefruimte die instant voor een warme sfeer geeft.

De woning is zeer centraal gelegen in Sint-Niklaas met winkels, scholen en ziekenhuis vlakbij.

Aarzel niet om ons te contacteren om een afspraak in te plannen om de woning te bezichtigen!
Instapklare gezinswoning
Centraal gelegen in Sint-Niklaas
Zeer gunstig EPC, label B
Mooi onderhouden met nieuwe badkamer en keuken

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 295.000
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1918
Zone habitable
122 m2
Référence
NDFE7KEJRFTQ
Code Agence
gezellige-instapklare-gezinswo
EPC
157 kWh/m2
EPC Valeur
B
EPC Certificat
20240305-0003165925-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
n/a
Zone inondable
Nee
Historique des prix
22 Mar 2024
€295.000 / Altro Vastgoed
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder