Home Maison 9100 Sint-Niklaas
Bremstraat 17
Carte

Bremstraat 17

9100 Sint-Niklaas
147 m² Vivre
126 m² Terrain
€275.000
Description

Ben je op zoek naar een stijlvolle stadswoning met een gezellige tuin in het hart van Sint-Niklaas? Stop dan met zoeken - deze woning heeft het allemaal! Dankzij de centrale locatie ben je binnen no-time bij winkels, restaurants, horeca, het treinstation, openbaar vervoer en scholen. Dit gemak en comfort maken deze woning zeer aantrekkelijk, nog los van de charmante stadstuin.

De indeling is als volgt;

Op de begane grond betreden we de woning via de hal van 5 vierkante meter. Hier vinden we ook de ruime woonkamer van 31 vierkante meter die bestaat uit een eetgedeelte en zithoek. Aangrenzend ligt de volledig uitgeruste keuken van 27 vierkante meter, met een handige berging van 4 vierkante meter en een gescheiden toilet. De badkamer van 8 vierkante meter, voorzien van een toilet, inloopdouche en ingebouwde wastafel, is aan de achterzijde gelegen. De woning beschikt uiteraard over een tuin.

Op de eerste verdieping bevinden zich de nachthal van 6 vierkante meter en twee slaapkamers. De eerste slaapkamer van 11 vierkante meter ligt aan de voorkant, terwijl de tweede slaapkamer van 19 vierkante meter aan de achterkant is gelegen. Een tweede badkamer van 3 vierkante meter met douche en extra toilet is hier ook te vinden.

De tweede verdieping herbergt nog twee slaapkamers van 14 en 13 vierkante meter.

Bij de aankoop van deze woning geldt een renovatieverplichting. De koper heeft vijf jaar de tijd om de woning energiezuiniger te maken, tot minimaal energielabel D.

Ben je geïnteresseerd in dit pand vol mogelijkheden? Neem dan snel contact met ons op voor een afspraak!

* * *

Bremstraat 17 - 9100 Sint-Niklaas - Bent u op zoek naar een leuke stadswoning, voorzien van een leuke stadstuin en dat nabij het centrum van Sint-Niklaas? Zoek niet verder, want deze eigendom biedt alles wat u zoekt!

Met de centrale ligging ben je snel omringd door alle voorzieningen zoals winkels, horeca, het station, openbaar vervoer, scholen, etc, waardoor genieten van al dit comfort een grote troef is! Als extra troef hebben we natuurlijk de leuke stadstuin.

Indeling:
- GLV: we betreden de woning via de inkomhal (5m²). Verder vinden we de leefruimte (31m²) bestaande uit eetkamer en woonkamer. Achterliggend is er de keuken (27m²), voorzien van alle nodige toestellen, met naast gelegen berging (4m²) met apart toilet. Achteraan is er dan de badkamer (8m²) voorzien van toilet, inloopdouche & wastafel verwerkt in meubel. Uiteraard is er ook een tuin aanwezig met de woonst.
- 1steV: op de eerste verdieping hebben we de nachthal (6m²) en 2 slaapkamers. De eerste slaapkamer (11m²) ligt vooraan, de tweede slaapkamer (19m²) ligt achteraan. Tevens vinden we er ook de badkamer (3m²) met douche en extra toilet.
- 2deV: op de tweede verdieping zijn er 2 slaapkamers van 14 & 13m².

Bij deze verkoop is de renovatieverplichting van toepassing. De koper heeft 5 jaar de tijd om de woning energetisch te renoveren tot energielabel D of beter.

Ben je geïnteresseerd in deze woonst met vele mogelijkheden? Neem dan snel contact op om een afspraak te maken!

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 275.000
Revenu cadastral
€ 470
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1953
Terrain
126 m2
Zone habitable
147 m2
Référence
X9VFG37Q6K0Z
EPC
454 kWh/m2
EPC Valeur
E
EPC Certificat
20240213-0003133739-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Geen vergunning uitgereikt
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
24 Mar 2024
€275.000 / ERA Wonen
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder