Carte

Gladiolenlaan 19

1600 Sint-pieters-leeuw
à Vendre
245 m² Vivre
691 m² Terrain
4 Chambres
Description

Immo Pické presenteert deze prachtige villa, gelegen in een rustige en residentiële doodlopende straat. De villa is gebouwd met hoogwaardige materialen en is uitstekend onderhouden. Het pand kan dienen als een ruime eengezinswoning, kangoeroewoning of als locatie voor een vrij beroep.

Bij binnenkomst worden we verwelkomd door een indrukwekkende inkomhal met gastentoilet, die leidt naar een lichte woonkamer, eetkamer en half open, volledig ingerichte keuken. Aangrenzend bevinden zich een wasruimte/berging en een garage geschikt voor twee auto's. De begane grond beschikt ook over een grote slaapkamer/kantoorruimte met een volledig uitgeruste badkamer.

Op de eerste verdieping bevinden zich een nachthal, drie ruime slaapkamers (31m², 31m² en 16m²), een kitchenette, een volledige badkamer en een doucheruimte.

Extra kenmerken van deze woning zijn 14 zonnepanelen, een conforme elektrische installatie, tuinrobot, alarminstallatie, regenwaterput, videofoon, rookmelders, dubbele beglazing en aansluiting op het rioleringsnetwerk.

* * *

Gladiolenlaan 19 - 1600 Sint-pieters-leeuw - Immo Pické biedt U deze uiterst rustig en residentieel gelegen villa aan gelegen in een doodlopende straat. Deze villa is gebouwd met hoogwaardige materialen en is perfect onderhouden. U kan deze villa gebruiken als ruime ééngezinswoning, kangoeroewoning of voor het uitoefenen van een vrij beroep. We betreden deze eigendom via een statige inkomhal met gastentoilet die uitgeeft op een lichtrijke woonkamer, eetkamer en half open keuken (volledig geïnstalleerd). Aansluitend vinden we een wasplaats/berging en een garage voor twee wagen. De gelijkvloerse verdieping bestaat daarnaast uit een grote slaapkamer/bureel met volledig uitgeruste badkamer. Op de eerste verdieping vinden we een nachthal, 3 grote slaapkamers (31m², 31m² en 16m²), een keukenhoek, een volwaardige badkamer en een douchekamer. Bijkomende informatie: 14 zonnepanelen, conforme elektrische installatie, tuinrobot, alarminstallatie, regenwaterput, videofoon, rookmelders, dubbele beglazing en aansluiting op de riolering.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 719.500
Revenu cadastral
€ 1.608
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1984
Terrain
691 m2
Zone habitable
245 m2
Référence
N8E08Y7GD1UQ
Code Agence
5946817
EPC
324 kWh/m2
EPC Valeur
D
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Ja
Autorisation de lotissement
Ja
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
18 Apr 2024
€719.500 / Immo Pické
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder