Carte

Hoogstraat 36

1600 Sint-pieters-leeuw
à Vendre
450 m² Vivre
2.103 m² Terrain
Description

* * *

Hoogstraat 36 - 1600 Sint-pieters-leeuw - Gelegen te midden van rustige groene velden nabij het centrum van Sint-Pieters-Leeuw, vindt u deze voormalige hoeve. Deze karaktervolle woning biedt niet alleen een adembenemend landelijk uitzicht, maar ook een overvloed aan mogelijkheden voor wie op zoek is naar ruimte, potentieel en veelzijdigheid.

Met een totale bewoonbare oppervlakte van 450 vierkante meter, is dit huis de perfecte combinatie van ruimte en comfort. De woning beschikt over maar liefst 5 slaapkamers, een bureau en een dressing, die naar eigen wens kunnen worden ingericht: ideaal voor een groot gezin, een creatieve geest die op zoek is naar een atelier, of zelfs voor wie droomt van een bed & breakfast.

Maar dat is niet alles. Het terrein strekt zich uit over maar liefst 21 are en biedt een scala aan mogelijkheden voor buitenactiviteiten en recreatie. Een ruime schuur staat klaar om te worden omgetoverd tot een inspirerend atelier, een handige opslagplaats of zelfs een extra woonruimte. Daarnaast zijn er meerdere garages en voldoende parkeergelegenheid.

De ligging van deze woning is buitengewoon, namelijk omringd door de rust van de natuur en het platteland, en toch nabij het centrum van Sint-Pieters-Leeuw waar men lokale handelaars, openbaar vervoer en scholen heeft. 

Kortom, deze voormalige hoeve biedt een unieke kans voor wie op zoek is naar een ruime gezinswoning, een creatieve werkruimte of een investering met veel potentieel, deze woning heeft het allemaal.

Eventueel mogelijk om de grond in 2 terreinen te verkavelen mits vergunning van de gemeente!

Elektriciteit conform en EPC score D

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 849.000
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1899
Terrain
2.103 m2
Zone habitable
450 m2
Référence
XRQUW5H1FSF4
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Niet ingegeven
Convocation émise
Niet ingegeven
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Neen
Autorisation de lotissement
Niet ingegeven
Dénominations
Woongebied met landelijk karakter
Zone inondable
Niet overstromingsgevoelig
Historique des prix
19 Apr 2024
€849.000 / IGL Immobilien
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder