Carte

Gorsemweg 168

3800 Sint-Truiden
à Vendre
269 m² Vivre
460 m² Terrain
3 Chambres
Description

Dit charmante café met woonruimte, gelegen aan de Gorsemweg 168, ligt op een steenworp afstand van het levendige stadscentrum van Sint-Truiden. Met tal van voorzieningen binnen handbereik en goede verbindingen naar Hasselt, Tienen en Gingelom, profiteert deze locatie van een uitstekende bereikbaarheid.

Als gevestigde naam in Sint-Truiden biedt het café meer dan 165m² bruikbare vloeroppervlakte op de begane grond. Naast de ruime bar vind je hier ook een volledig uitgeruste keuken, een berging en toiletten. Buiten geniet je van een gezellig terras en een grote achterliggende binnenplaats. De grote ruimte geeft je flexibiliteit om eventueel een nieuwe invulling aan het pand te geven.

Maar er is meer! Dit pand beschikt ook over een comfortabele woonruimte op de verdieping boven het café. Deze omvat een badkamer, een leefruimte en drie slaapkamers, alsook een groot dakterras. Extra opbergruimte vind je in de ruime zolder en kelder.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging met eindeloze mogelijkheden? Neem dan snel contact met ons op via 011/98.88.98 of info@dewoonmakers.be

Let op: de aangegeven oppervlaktes zijn indicatief. De Woonmakers kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele onnauwkeurigheden.

* * *

Gorsemweg 168 - 3800 Sint-Truiden - Langs de Gorsemweg ter hoogte van nummer 168 vinden we dit leuke café met woonst terug. Grote troef van dit pand is ongetwijfeld de ligging! Het bruisende stadscentrum van Sint-Truiden vinden we terug op wandelafstand, daar treffen we tevens ook alle nodige faciliteiten aan. Eveneens het openbaar vervoer en de belangrijke invalswegen richting Hasselt, Tienen en Gingelom zijn vlakbij gelegen.

Het café heeft al jarenlang een vaste waarde in Sint-Truiden. Het gelijkvloers beschikt over ruim 165m² aan bruikbare vloeroppervlakte.
Naast het café omvat het gelijkvloers nog een toog, een volwaardige keuken, een berging en toiletten. Buiten kunnen we ook een gezellig terras en een ruime achterliggende koer terugvinden.
Gezien de beschikbare ruimte is het uiteraard ook perfect mogelijk om het pand een andere invulling te geven dan café.

Bovendien is dit pand ook voorzien van een woongedeelte. Op het verdiep heeft deze woonst ons nog een badkamer, een leefruimte en 3 slaapkamers te bieden.
Op dit verdiep kan men eveneens een ruim dakterras treffen.

Bijkomende is de woning nog voorzien van een zolder en een ruime kelder. Aan opbergruimte alvast geen gebrek.

Bent u opzoek naar een nieuwe uitdaging met een zee aan mogelijkheden? Contacteer ons dan snel op het nummer 011/98.88.98 of via info@dewoonmakers.be

De vermelde oppervlaktes zijn indicatief. De Woonmakers kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de door zijn verstrekte gegevens.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 324.000
Général
Type
Maison
Terrain
460 m2
Zone habitable
269 m2
Référence
W6UXL7X4X4Q9
Code Agence
893
Historique des prix
25 Mar 2024
€324.000 / De Woonmakers
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder