Carte

Zoutstraat 2A

3800 Sint-Truiden
à Vendre
150 m² Vivre
Description

Ben je een ondernemende uitbater op zoek naar een ideale locatie in Sint-Truiden? Dit handelspand in de Zoutstraat, op loopafstand van de Grote Markt, zou de perfecte investeringskans voor jou kunnen zijn.

Het pand geniet een unbeatable locatie - dicht bij allerlei faciliteiten zoals winkels, restaurants en supermarkten. Geloof me, alles is gewoon een steenworp verder!

Dit uitgestrekte pand, met meer dan 150m² aan bruikbare ruimte, was ooit een gevestigde beenhouwerij en traiteurszaak. Het bevat naast de grote commerciële ruimte ook diverse werkplekken, een keuken, koelruimtes, toiletten en nog veel meer. Daarnaast is er ook een handige kelderberging voorzien.

Een bijkomend voordeel? Het pand is al uitgerust met alle nodige faciliteiten voor een slagerij of traiteur.

Ben je klaar voor een opwindende nieuwe onderneming vol mogelijkheden? Neem dan snel contact met ons op via 011/98.88.98 of info@dewoonmakers.be.

* * *

Zoutstraat 2A - 3800 Sint-Truiden - Ben jij een enthousiaste uitbater en ben je opzoek naar een goed gelegen handelspand op wandelafstand van de Grote Markt van Sint-Truiden? Dan is dit pand op de Zoutstraat jouw kans!
We bevinden ons hier op een zeer gunstige locatie! Alle faciliteiten bevinden zich op wandelafstand (winkels, restaurants, supermarkten, enz).

Het handelspand deed voorheen dienst als beenhouwerij en traiteurs zaak, jarenlang een vaste waarde in Sint-Truiden en omstreken! Het pand beschikt over ruim 150m² aan bruikbare vloeroppervlakte.

Naast de eigenlijke handelsruimte omvat het gelijkvloers nog meerdere werkruimtes, een keuken, koelruimtes, toiletten, enzovoort.
Bovendien is het ppand eveneens voorzien van kelderberging.

Het pand beschikt ook over alles wat een beenhouwerij of traiteurs zaak nodig heeft.

Bent u opzoek naar een nieuwe uitdaging met zee aan mogelijkheden? Contacteer ons dan snel op het nummer 011/98.88.98 of via info@dewoonmakers.be

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 239.000
Général
Type
Maison
Zone habitable
150 m2
Référence
IBJGV5LG9DR6
Code Agence
904
Historique des prix
25 Mar 2024
€239.000 / De Woonmakers
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder