Carte

Boskouter 30

9506 Smeerebbe-Vloerzegem
à Vendre
225 m² Vivre
1 Chambres
Description

Ben je een ondernemer die opslagruimte nodig heeft of een individu op zoek naar extra opbergruimte? Dan is deze volledig gerenoveerde, instapklare woning uit 2017 met een hangar van 150 m² de perfecte kans voor jou. Deze woning biedt een gastvrije entreehal en een gastentoilet. De gezellige leefruimte, versterkt door de sfeervolle pelletkachel, is een ideale plek om te ontspannen na een lange dag of om samen te komen met vrienden en familie.

De woning heeft ook een eetkamer en een volledig uitgeruste keuken met een ingebouwde tafel, waar je heerlijke maaltijden kunt bereiden terwijl je geniet van het gezelschap van anderen, dankzij de open indeling. Boven vind je twee ruime slaapkamers, een dressing en een volledig uitgeruste badkamer. De zolder biedt extra multifunctionele ruimte en een grote slaapkamer, ideaal voor gasten of hobby's.

De volledig onderkelderde woning biedt niet alleen opslagruimte, maar ook een handige wasruimte. Het achterste deel van het perceel is landbouwgrond en biedt een prachtig uitzicht, waardoor je kunt ontspannen en genieten van de rust en natuur.

Deze woning is meer dan alleen een plek om te wonen; het combineert comfort, functionaliteit en sfeer. Of je nu een ondernemer bent op zoek naar opslagruimte of een individu die extra opbergruimte nodig heeft, deze woning voldoet aan al je behoeften.

Investeren in deze woning is investeren in je toekomst. De combinatie van wooncomfort en praktische ruimte, zoals de hangar, maakt dit een unieke kans. Of je hier nu lang wilt wonen of op zoek bent naar een pand met verhuurpotentieel, deze woning biedt het allemaal.

Deze volledig gerenoveerde woning is klaar voor haar nieuwe bewoners. Met haar warme uitstraling, praktische indeling en extra opbergruimte is ze meer dan alleen een huis; het is een thuis. Mis deze kans niet en ontdek zelf wat deze woning jou te bieden heeft. Neem vandaag nog contact op voor een afspraak.

* * *

Boskouter 30 - 9506 Smeerebbe-Vloerzegem - Ben je zelfstandige met behoefte aan opslagruimte of een particulier op zoek naar extra bergruimte? Dan is deze instapklare woning , volledig gerenoveerd in 2017, met een hangar van zo'n 150 m² een kans die je niet mag missen.Deze woning verwelkomt je met een inkomhal en gastentoilet. De leefruimte straalt gezelligheid uit, mede door de sfeervolle pelletkachel. Hier kun je ontspannen na een drukke dag of gezellig samenkomen met vrienden of familie.Aansluitend vind je de eetplaats en een hyper-geïnstalleerde keuken voorzien van een vast tafelmeubel. Dit is de plek waar je culinaire creaties tot leven komen, terwijl de open indeling ervoor zorgt dat je altijd deel uitmaakt van het gesprek.De woning beschikt over twee ruime slaapkamers, een dressing en een volledig ingerichte badkamer op de bovenverdieping. De zolderverdieping biedt een extra polyvalente ruimte en een grote slaapkamer, ideaal als logeerkamer of voor hobbyactiviteiten.De volledig onderkelderde woning biedt niet alleen ruimte voor proviand en opberging maar ook een praktische wasplaats. Alles is binnen handbereik, wat het dagelijks leven aanzienlijk vergemakkelijkt.Het achterste deel van het perceel is agrarisch en biedt een prachtig vergezicht. Hier kun je volledig ontspannen en genieten van de rust en de natuur, een zeldzame luxe.Deze woning biedt meer dan een dak boven het hoofd. Het is een plek waar comfort, functionaliteit en sfeer samenkomen. Of je nu zelfstandige bent en op zoek naar opslagruimte of een particulier die extra bergruimte nodig heeft, deze woning voldoet aan al je wensen.Investeren in deze woning is investeren in je toekomst. De combinatie van wooncomfort en praktische ruimte, zoals een hangar, maakt het een unieke kans. Of je nu van plan bent hier lang te wonen of zoekt naar een pand met potentieel voor verhuur, deze woning biedt het allemaal.Deze volledig gerenoveerde woning is klaar voor haar nieuwe bewoners. Met haar warme uitstraling, praktische indeling en extra opbergruimte is ze meer dan alleen een huis; het is een thuis. Mis deze kans niet en ontdek zelf wat deze woning jou te bieden heeft. Maak vandaag nog een afspraak.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 595.000
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1967
Zone habitable
225 m2
Référence
9BAMNXTEZCWM
Code Agence
W-1368/24C
EPC
252 kWh/m2
EPC Valeur
C
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Ja
Dénominations
Woongebied met landelijk karakter
Zone inondable
Niet overstromingsgevoelig
Historique des prix
17 Apr 2024
€595.000 / Vastgoed Liedec
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder