Carte

8587 Spiere-Helkijn
119 m² Vivre
84 m² Terrain
3 Chambres
Prijs op aanvraag
Description

In het landelijke Spiere-Helkijn staat een elegant moderne woning te koop. Deze stijlvolle woning verwelkomt je met een warme en gezellige sfeer. De entreehal leidt je naar een open leefruimte en keuken, uitgerust met gloednieuwe SMEG-apparatuur. Aangrenzend vind je een handige opbergruimte. Door het ruime schuifraam stroomt er veel licht binnen en heb je uitzicht op de volledig omheinde tuin.

Op de bovenverdieping vind je twee ruime slaapkamers en een badkamer met inloopdouche en wastafelmeubel. Een afzonderlijk toilet is ook voorzien op deze verdieping. De tweede verdieping biedt nog een grote slaapkamer, volledig uitgerust met ingebouwde kasten, een doucheruimte met wastafelmeubel en een dressing.

Deze unieke woning biedt een combinatie van energiezuinigheid en comfort, verpakt in een modern design. De woning beschikt over vloerverwarming op de begane grond en voldoet aan de huidige isolatienormen. Het dak is uitgerust met zes zonnepanelen van elk 375 WP. De elektrische installatie is goedgekeurd tot 2048.

Gebouwd in 2023, is deze prachtige woning nu klaar om ontdekt te worden. Plan snel je bezoek via 056 75 76 79!

* * *

Welkom in Spiere-Helkijn, waar de charme van het landelijk leven harmonieus samenvloeit met de moderne elegantie van deze woning. Bij het betreden van deze woning word je overstelpt met warmte en gezelligheid. Via de inkomhal met gastentoilet, komen we binnen in de leefruimte met open keuken voorzien van alle nieuwe apparatuur van het merk SMEG. Aanpalend aan de keuken is er een praktische bergruimte voorzien. De woning is heel lichtrijk dankzij het grote schuifraam dat uitkijkt op de knusse tuin die volledig werd omheind. Op de eerste verdieping treffen we twee volwaardige slaapkamers, een badkamer met inloopdouche en lavabo in meubel. Op de nachthal is er nog een afzonderlijk toilet voorzien. Eenmaal op de tweede verdieping treffen we nog een ruime slaapkamer volledig ingericht met ingemaakte kasten. Aansluitend aan de derde slaapkamer is er een douchekamer met lavabo in meubel alsook een dressing. Ontdek in deze unieke eigendom het beste van energiezuinigheid tot comfort en dit alles in een modern en hedendaags jasje. De benedenverdieping werd uitgerust met vloerverwarming alsook voldoet de woning aan de huidige isolatienorm. Op het dak zijn er 6 panelen van elk 375 WP geplaatst. De elektriciteit is goedgekeurd tot 2048. Ontdek deze prachtige woning uit 2023 zelf en plan snel uw bezoek in via 056 75 76 79!

Caractéristiques
Financier
Prix
Prix sur demande
Général
Type
Maison
Bouwjaar
2023
Terrain
84 m2
Zone habitable
119 m2
Référence
3FWIH0JPXGZ4
Code Agence
TK/1933
EPC
45 kWh/m2
EPC Valeur
A
EPC Certificat
34043-G-OMV_2020170710/EP00141/SV/A001/D01
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
n/a
Convocation émise
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Neen
Autorisation de lotissement
Neen
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
n/a
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder