Carte

Bruyneelstraat 22

1820 Steenokkerzeel
à Vendre
213 m² Vivre
459 m² Terrain
3 Chambres
Description

Ontdek deze prachtige driegevelwoning in Steenokkerzeel, gelegen in een rustige woonwijk met een groen parkje voor de deur. De woning staat op een perceel van 4a 59ca en beschikt over een mooie tuin. Het centrum is op loopafstand, waardoor winkels, scholen en openbaar vervoer binnen handbereik zijn.

De woning is momenteel verhuurd, maar komt vrij op 1 juni 2024. Het huis heeft een aantrekkelijke indeling. Op de begane grond vindt u een ruime inkomhal, een open keuken met ontbijthoek, een woon- en eetkamer met open haard en een veranda. Daarnaast is er een apart toilet en een grote garage met wasplaats en extra opbergruimte onder het dak. De tuin is voorzien van een tuinhuis en terras.

Op de eerste verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers en een badkamer met douche, toilet en wastafel. De tweede verdieping, gedeeltelijk onder het dak, herbergt een derde grote slaapkamer en extra opbergkasten in de dakhelling. De woning heeft ook een kelder van 17m².

Dit huis is ideaal als starters- of gezinswoning dankzij de gunstige ligging en ruime indeling.

* * *

Bruyneelstraat 22 - 1820 Steenokkerzeel - STEENOKKERZEEL: Driegevelwoning met een mooie tuin (totale oppervlakte perceel 4a 59ca) gelegen in een rustige residentiële buurt (en een groenparkje voor de woning), op wandelafstand van het centrum. De woning is momenteel nog verhuurd maar ter vrije beschikking vanaf 01/06/2024. De woning is ingedeeld als volgt: Gelijkvloers: een mooie inkomhal/traphal (8 m²), een ingerichte open keuken met ontbijthoek (8 m²), een living/eetplaats (31,5m²) met open haard (cassette), een veranda (12m²) en een apart Wc-lokaal, een grote garage (28m²) voorzien van een open wasplaats en bijkomende bergruimte onder het dak, een tuin met tuinhuis en terras. Op de 1ste verdieping is er de nachthal/traphal, twee grote slaapkamers (15,5 & 15 m²), een badkamer (8 m²) met douche, Wc en wastafel. Op de 2de verdieping (deels onder dak) is een derde grote slaapkamer (26m²) en bijkomende bergingskasten onder de dakhelling. De woning beschikt tevens over een kelder (17m²). Ideaal als starterwoning/gezinswoning, in de nabijheid van winkels, school, openbaar vervoer.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 450.000
Revenu cadastral
€ 1.160
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1961
Terrain
459 m2
Zone habitable
213 m2
Référence
5J1-E41RXCYI
Code Agence
5936011
EPC
499 kWh/m2
EPC Valeur
E
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Niet meegedeeld
Convocation émise
Niet meegedeeld
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Niet meegedeeld
Autorisation de lotissement
Niet meegedeeld
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
08 Apr 2024
€450.000 / New Immo Service
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder