Carte

Bruyneelstraat 22

1820 Steenokkerzeel
à Vendre
122 m² Vivre
459 m² Terrain
3 Chambres
Description

Deze zeer solide driekantige woning, gebouwd in 1961, is een pareltje gelegen op een prachtig perceel van 4a59ca. De woning beschikt over een garage en parkeergelegenheid en bevindt zich in een rustige straat op loopafstand van het centrum.

Op de begane grond vind je een inkomhal van ongeveer 7.6m² die leidt naar de bovenverdieping. De open keuken van ongeveer 8m² is volledig uitgerust en geeft toegang tot de veranda van ongeveer 10m². Deze veranda heeft een apart toilet en biedt uitzicht op het terras en de tuin. De woonkamer van 31m² is zeer licht en voorzien van een open haard. Daarnaast is er een ruime garage met opslagruimte en aansluitingen voor wasmachine en droger.

Op de eerste verdieping zijn er twee slaapkamers van ongeveer 15m² elk, en een ingerichte doucheruimte met toilet en wastafel. De tweede verdieping herbergt een grote zolderkamer van ongeveer 33m² die ook als hobbyruimte kan dienen. Daarnaast is er een ruime bergingskelder van ongeveer 17m² en parkeergelegenheid voor twee auto's op de oprit.

Met een totale oppervlakte van ongeveer 173m² en een bewoonbare oppervlakte van ongeveer 122m², is deze woning een geweldige vondst. Houd er rekening mee dat er binnen vijf jaar na de akte een energierenovatie moet plaatsvinden om minimaal een D-score te behalen. Volgens het overstromingsrapport is de woning niet gelegen in een risicozone voor overstromingen. Dit is een zeer solide woning op een toplocatie.

* * *

Bruyneelstraat 22 - 1820 Steenokkerzeel - Heel aangename 3 gevel woning, op een mooi perceel van 4a59ca met garage en parkeergelegenheid, bouwjaar 1961. Zeer degelijk traditioneel gebouwde woning, gelegen in een heel rustige straat, op wandelafstand van het centrum. Gelijkvloers: inkomhal (+/- 7.6m²) met trap naar verdieping, open plan ingerichte keuken (+/- 8m)² met toegang tot veranda (+/- 10m²) met apart toilet, die uitgeeft op het terras met zicht op de tuin. 31m² woonkamer met heel veel lichtinval en met open haard (cassette). Ruime garage voor 1wagen met berging en aansluiting voor wasmachine en droogkast. 1ste verdieping: nachthal, 2 slaapkamers (+/- 15m² en, +/-, 15m), ingerichte douchekamer met toilet en wastafel. 2de verdieping: grote zolderkamer die eventueel ook kan dienen als hobbykamer +/-33m². Ruime bergingskelder +/- 17m², parking 2 wagens op de oprit. Zeer degelijke woning op een toplocatie. Totale oppervlakte: +/- 173, bewoonbare opp: +/- 122m². Renovatieverplichting energie: De woning dient binnen de 5 jaar na akte gerenoveerd te worden minimum D score. Overstromingsrapport - Gebouw G-score: A - Perceel P-score: A. Niet gelegen in risicozone voor overstromingen.  

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 450.000
Revenu cadastral
€ 1.160
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1961
Terrain
459 m2
Zone habitable
122 m2
Référence
VIZDPVPW7UZX
Code Agence
356301
EPC
499 kWh/m2
EPC Valeur
E
EPC Certificat
20240325-0003188727-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
n/a
Zone inondable
n/a
Historique des prix
18 Apr 2024
€450.000 / Ifac Service
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder