Carte

9190 Stekene
à Vendre
120 m² Vivre
854 m² Terrain
2 Chambres
Description

Ontdek deze charmante vakantiewoning, gelegen in de nabijheid van het indrukwekkende natuurgebied 'Stropersbos' in Kemzeke (Stekene). Omringd door een uitgestrekt recreatiegebied vol met wandel- en fietsroutes door een variëteit aan naald- en loofbomen, biedt deze woning de perfecte gelegenheid voor natuurliefhebbers om te ontspannen en tot rust te komen.

Bij binnenkomst word je verwelkomd door een prachtige, lichte leefruimte met een gezellige pelletkachel. Deze ruimte grenst aan een ruime, volledig uitgeruste keuken met een open eetkamer. De badkamer is voorzien van een wastafel, toilet en een ligbad met douche. Voor extra ontspanning is er een sauna geïnstalleerd in een aparte berging.

Op de bovenverdieping vind je twee ruime slaapkamers, bereikbaar via de nachthal. De zuidgerichte tuin met terras is een heerlijke plek om te genieten van de buitenlucht, terwijl een handig tuinhuisje opbergruimte biedt voor tuingereedschap. Aan de rechterkant van de woning is er een carport voor één auto.

Deze woning, die gemakkelijk bereikbaar is via de E34 en op fietsafstand ligt van het centrum van Kemzeke, heeft alles wat je nodig hebt om te ontsnappen aan de dagelijkse stress. Heb je interesse in een bezichtiging? Neem dan contact op met Pierre.

* * *

Deze leuke vakantiewoning is gelegen nabij het prachtige natuurgebied 'Stropersbos' in Kemzeke (Stekene), omgeven door een uitgestrekt recreatiegebied met talloze wandel- en fietsroutes te midden van een diversiteit aan naald- en loofbomen.
Een ideale plek om te genieten van de natuur en tot rust te komen in alle privacy. De woning is gemakkelijk bereikbaar via de E34 en bevindt zich op fietsafstand van het centrum van Kemzeke. Bij binnenkomst op het gelijkvloers betreed je een prachtige, lichte leefruimte met een gezellige pelletkachel, grenzend aan een ruime, volledig uitgeruste keuken met een open eetkamer.
De badkamer beschikt over een wastafel, toilet en een ligbad met douche.
In een aparte berging is er een sauna geïnstalleerd om zalig te relaxen. Op de bovenverdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers, bereikbaar via de nachthal. De zuidgerichte tuin met terras biedt een aangename plek om te vertoeven; het handige tuinhuisje biedt opbergruimte voor het tuingereedschap.
Aan de rechterkant van de woning bevindt zich een carport voor één auto. Deze woning heeft dus alles 'in huis' om te ontsnappen aan de stress van het dagelijks leven, ongeacht het seizoen! Interesse in een bezichtiging?
Neem contact op met Pierre via telefoon: 0495/28.85.25 of e-mail: pierre@properties-makelaars.be.  

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 170.000
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1992
Terrain
854 m2
Zone habitable
120 m2
Référence
HL8LACU3O0B8
Code Agence
5896501
EPC
654 kWh/m2
EPC Valeur
F
EPC Certificat
1860220
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
Nee
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Ja
Dénominations
n/a
Zone inondable
n/a
Historique des prix
16 Apr 2024
€170.000 / Properties Makelaars
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder