Home à Vendre Maison 9190 Stekene
Papenstraat 401
Carte

Papenstraat 401

9190 Stekene
à Vendre
70 m² Vivre
893 m² Terrain
2 Chambres
Description

Ontdek deze prachtige recreatiewoning in het rustige en groene Stekene, een ideaal toevluchtsoord voor wie op zoek is naar ontspanning. Deze woning heeft een doordachte indeling met een inkomhal, aparte berging en een ruime leefruimte met open keuken. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het terras waar u kunt genieten van de rustgevende omgeving.

De woning beschikt over twee comfortabele slaapkamers, een vernieuwde badkamer met ligbad en wastafel, en een apart toilet. Buiten vindt u twee terrassen aan zowel de voor- als achterkant, een verzorgde tuin met vijver en voldoende parkeerruimte voor meerdere auto's, inclusief een tuinhuis voor extra opbergruimte. In 2022 is er een nieuwe overkapping geplaatst over het terras aan de achterkant.

Bijkomende voordelen zijn de centrale verwarming op propaangas, aansluiting op leidingwater en een recent vernieuwd dak uit 2018. Belangrijk is dat er geen renovatieplicht is voor deze woning.

Laat deze kans niet aan u voorbijgaan en maak een afspraak om deze schitterende recreatiewoning te bezichtigen. Neem contact met ons op via het nummer 052 46 38 03 voor meer informatie of om een bezichtiging in te plannen.

* * *

Papenstraat 401 - 9190 Stekene - Omschrijving Prachtige recreatiewoning in Stekene, omgeven door groen en rust. Prachtige recreatiewoning te koop in Stekene, omgeven door groen en rust. Dit is een perfecte toevluchtsoord voor wie op zoek is naar ontspanning.

Binnenin biedt deze woning een praktische indeling met een inkomhal, aparte berging, ruime leefruimte met een open keuken. Vanuit de leefruimte betreedt u het terras, waar u kunt genieten van de rust en het groen. Verder zijn er twee mooie slaapkamers, een vernieuwde badkamer met lavabo en ligbad, en een apart toilet.

Buiten zijn er twee terrassen aan zowel de voor- als achterkant, een aangelegde tuin met een vijvertje en voldoende parkeergelegenheid voor meerdere voertuigen, inclusief een tuinhuisje voor extra opslagruimte. In 2022 is er een nieuwe overkapping geplaatst over het terras aan de achterkant

Extra's zijn onder andere centrale verwarming op propaangas, aansluiting op leidingwater, en een nieuw dak uit 2018. Belangrijk om te vermelden is dat er geen renovatieplicht is.

Mis deze kans niet om deze prachtige recreatiewoning te bezichtigen. Neem vandaag nog contact met ons op via het nummer 052 46 38 03 voor meer informatie of een bezichtiging.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 168.000
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1995
Terrain
893 m2
Zone habitable
70 m2
Référence
FWF1IKY4VBP2
Code Agence
Papenstraat 401, Stekene
EPC
327 kWh/m2
EPC Valeur
D
EPC Certificat
20210918-0002465760-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
n/a
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Neen
Autorisation de lotissement
Neen
Dénominations
Gebied met verblijfrecreatie
Zone inondable
n/a
Historique des prix
18 Apr 2024
€168.000 / Uw-Huis.be
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder