Carte

Egelstraat 26

3512 Stevoort
à Vendre
240 m² Vivre
560 m² Terrain
3 Chambres
Description

Dit nieuwe vastgoed project presenteert een stijlvolle pastorijstijl nieuwbouw met een oppervlakte van 240 m² op een kavel van 5a60ca, gelegen in Hasselt.

Het bevindt zich in de rustige Egelstraat, omgeven door groen en fruitbomen, en omvat twee halfvrijstaande woningen. De ligging met zijn omringende groene ruimtes is een groot voordeel. Bovendien zijn omliggende gemeenten snel en gemakkelijk bereikbaar via de nabijgelegen Stevoortweg en Hasseltse Dreef. Het centrum van Stevoort, met alle nodige faciliteiten, ligt op korte afstand. Een perfecte locatie voor gezinswonen!

De pastorijwoning zal gebouwd worden met lichte gevelsteen, gecombineerd met zwart PVC buitenschrijnwerk. Een zwarte dakpannen afwerking op het dak zal bijdragen aan de moderne landelijke uitstraling. Houtaccenten zullen het geheel compleet maken en het landelijk karakter benadrukken.

De woning biedt een bruto woonoppervlakte van 240 m², verspreid over drie verdiepingen, met drie slaapkamers en twee badkamers. De exacte indeling is te vinden in de bijgevoegde plattegronden, met mogelijkheden tot maatwerk. Een extra bonus is de volledig afgewerkte zolder van ongeveer 35m² op de tweede verdieping, ideaal voor een extra slaapkamer of hobbyruimte. De woning bevat tevens een inpandige garage.

De afwerking en uitrusting kan volledig op maat gekozen worden, met vloerverwarming voorzien door het gehele huis. Daarnaast profiteert de woning van een lucht-water warmtepomp en zonnepanelen met een opbrengst van ongeveer 3.000wp. Ook is er een regenwateropslag van 7.500 liter inbegrepen, geschikt voor hergebruik in de toiletten en buitenkraan.

Budgetten voor afwerkingen zoals de keuken, badkamer, vloeren en meer zijn al voorzien in de basisprijs.

Het perceel met oostelijke oriëntatie is omheind met een zwarte draadafsluiting en heeft een hoogte van 1m80. De inrit, voordeurpad en terras zullen afgewerkt worden met steenpuin en arduinen tegels.

Bent u geïnteresseerd in dit nieuwbouwproject? Neem dan snel contact op via 011/22.22.95.

* * *

Egelstraat 26 - 3512 Stevoort - Stijlvolle nieuwbouw (240 m²) in pastorijstijl op perceel van 5a60ca te Hasselt.

In de Egelstraat, een zeer rustige omgeving midden in het groen en tussen de fruitbomen, vinden we dit nieuwbouwproject met 2 halfopen woningen terug. De ligging is een groot pluspunt door het groen dat de woning omringt. Nabijgelegen gemeenten zijn makkelijk bereikbaar via de Stevoortweg en Hasseltse Dreef die zich slechts op enkele minuten hier vandaan bevinden. Het centrum van Stevoort bereik je in een mum van tijd met alle faciliteiten. Kortom, dé ideale plaats om met je gezin te wonen!

ARCHITECTUUR
Deze pastorijwoning zal opgetrokken worden met een lichte gevelsteen die gecombineerd wordt met zwart buitenschrijnwerk in pvc. Het dak wordt afgewerkt met een zwarte dakpan. Verder zal er gewerkt worden met houten accenten waardoor modern en landelijk gecombineerd worden. Door deze combinatie krijgt men een prachtig geheel waar het landelijke karakter helemaal tot zijn recht komt.

ALGEMEEN
Deze woning beschikt over een 240 m² aan bewoonbare bruto oppervlakte verdeeld over drie verdiepen, met drie slaapkamers en twee badkamers. De volledige indeling kan u via bijgevoegde plannen raadplegen en indien mogelijk kan u deze in onderling overleg naar wensen personaliseren.
Extraatje: binnen dit project wordt de zolderruimte van circa 35m² op het tweede verdiep volledig afgewerkt. Ideaal dus om nog een extra slaapkamer of hobby-/speelruimte te creëren.
Op het gelijkvloers heeft men nog een inpandige garage waar men de auto gemakkelijk kwijt kan.

AFWERKING
De afwerking en uitrusting van de woning gebeurt geheel naar eigen smaak en keuze. In de basisprijs zijn reeds aanzienlijke bedragen voorzien. De volledige woning wordt uitgerust met vloerverwarming. Een belangrijke troef is de lucht/water warmtepomp en de nodige zonnepanelen die voorzien worden! Er wordt namelijk een pakket geplaatst met een opbrengst van om en bij de 3.000wp alsook een regenwaterput van 7.500 liter inclusief regenpomp met hergebruik voor de toiletten en de buitenkraan.

Budgetten afwerking:
Keuken €15.000
Badkamer €10.000
Vloer (excl. badkamer) €50/m²
Vloer badkamer (maatwerk vloeren, wanden en douchebodem uit Marazzi bij Artimar)
Plinten (excl. badkamer) €8/lm
Binnendeuren €450/stuk
Trapafwerking (basis trap zal in gegoten beton voorzien worden) €4.500/trap
Supplement vloerkoeling als alternatief op airconditioning kan voor een meerprijs van €3.500

Prijzen incl. 21% BTW

BUITENAANLEG
De woning bevindt zich op een oostelijk georiënteerd perceel van 5a 60ca. De tuinafsluiting is voorzien in een zwarte draadafsluiting met een hoogte van 1m80. De inrit, het pad van de straat naar de voordeur en het terras zullen aangevuld worden met steenpuin en met een arduin tegel afgewerkt worden.

Heeft dit nieuwbouwproject jouw interesse opgewekt? Maak snel een afspraak via 011/22.22.95

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 505.000
Général
Type
Maison
Terrain
560 m2
Zone habitable
240 m2
Référence
IZRFR8Y2N9QG
Code Agence
21615
Historique des prix
19 Aug 2023
€505.000 / Immo Top Invest
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder