Home Maison 3511 Stokrooie
Kuilbergstraat 23
Carte

Kuilbergstraat 23

3511 Stokrooie
250 m² Vivre
1365 m² Terrain
3 Chambres
€520.000
Description

Ontdek deze schitterende, instapklare woning met drie slaapkamers, een grote inpandige garage, zwembad en zonneterras in Stokrooie, Hasselt. Gelegen op een perceel van 13a65ca, bevindt deze woning zich op een ideale locatie tussen Bolderberg en Stokrooie, met vlotte verbindingen naar zowel de E313 als de E314. Onderwijs, winkels en andere voorzieningen zijn binnen 10 minuten bereikbaar en het centrum van Hasselt is op fietsafstand.

Geniet van de rust en privacy in je eigen tuin met zwembad, omringd door de prachtige natuur van Herkenrode en de Wijers. Of je nu graag fietst langs het kanaal, loopt in het groen of gewoon een leuke wandeling maakt, het kan allemaal vanuit je eigen voordeur.

De woning, gebouwd in 1990, is door de huidige eigenaars volledig gemoderniseerd met onder andere een nieuw dakraam, vloeren, zonnepanelen en een recent tuinhuis met zonneterras. De energieprestatie is uitstekend met een lage EPC C van 210.

Het huis beschikt over een ruime woonkamer, een open bureel, een volledig uitgeruste keuken met Amerikaanse koelkast, een handige berging/wasplaats en een dubbele garage. Op de bovenverdieping vind je een mooie masterbedroom met inbouwkasten, een badkamer met douche, bad en dubbele wastafel en twee extra slaapkamers. Een van deze kamers geeft toegang tot een ruime kamer boven de garage, ideaal als dressing, bureau, atelier, fitnessruimte of extra slaapkamer.

De woning is tevens uitgerust met een alarmsysteem en een stofzuigrobot voor het zwembad. De tuin is volledig omheind voor extra privacy.

Heb je interesse in dit prachtige pand of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op via 011/199 991 of stuur een e-mail naar gertvandebosch@janssenenjanssen.be.

* * *

Kuilbergstraat 23 - 3511 Stokrooie - KNAPPE, RUIME INSTAPKLARE WONING MET 3SL, GROTE INPANDIGE GARAGE, ZWEMBAD & ZONNETERRAS OP 13a65ca TE STOKROOIE, HASSELT.
Deze prachtige woning vinden we centraal tussen Bolderberg en Stokrooie, zowel E313 als E314 zijn vlot bereikbaar en ook onderwijs, winkels en andere voorzieningen liggen binnen een straal van 10 min. Een geweldige locatie dus, met Hasselt centrum op fietsafstand. Daarnaast kan men hier genieten in alle rust en privacy van al het mooie dat de natuur van Herkenrode, de Wijers of je eigen tuin met zwembad te bieden heeft. Of je nu gaat fietsen langs het kanaal, lopen in het groen of gewoon een leuke wandeling wil maken, je kan al beginnen voor je eigen deur.
De woning gebouwd in 1990 werd de laatste jaren door de huidige eigenaars helemaal op punt gezet. Nieuw dakraam, vloeren, zonnepanelen (27*310=8370Wp) en een recent tuinhuis met zonneterras zorgen dat je hier vanaf dag 1 kan genieten. Op het gebied van energie start je hier al mooi met een zeer lage EPC C van 210, zonder de gezellige houtkachel of verwarming op mazout zou dat al snel een B zijn.

Via de inkomhal met witte marmeren trap, vestiaire hoek en gastentoilet bereiken we de grote woonkamer en ook het open bureel vooraan. Van hier loop je via de eetkamer zo door naar de volledig uitgeruste  keuken met Amerikaanse frigo. Aansluitend ligt er nog een gerieflijke berging/wasplaats en een dubbele garage.
De bovenverdieping is voorzien van een knappe masterbedroom met inbouwkasten, badkamer met douche, bad en dubbele lavabo en 2 slaapkamers. Via één hiervan bereik je nog een ruime kamer boven de garage, eveneens voorzien van inbouwkasten die perfect dienst kan doen als dressing, bureau, atelier, fitnessruimte of slaapkamer.
Verder is deze woning voorzien van een alarmsysteem en stofzuigrobot voor het zwembad en is de tuin volledig omheind.
Interesse om dit prachtige geheel te bezoeken? Of bijkomende info nodig? Contacteer ons op 011/199 991 of mail naar gertvandebosch@janssenenjanssen.be
Opzoekingen. Elektriciteit -2017 + gelijkvormingheid zonnepanelen Asbest: asbesthoudend onderdakplaat met laag risico SBU - zwembad na te gaan EPC - 210 C Bodemattest: ok, geen info beschikbaar Khlim: ok, geen opnames. Water: Gebouw A, perceel B

Caractéristiques
Status: Il semble que cette annonce ne soit plus disponible.

Financier
Prix
€ 520.000
Revenu cadastral
€ 1.321
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1990
Terrain
1365 m2
Zone habitable
250 m2
Référence
NIQ8G9P26-DV
Code Agence
1317568
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
Nog niet aangevraagd
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Ja
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
Niet gelegen in mogelijk overstromingsgevoelig gebied
Historique des prix
17 Apr 2024
€520.000 / Janssen en Janssen
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder