Carte

Mezenhof 15

1853 Strombeek-Bever
à Vendre
126 m² Vivre
174 m² Terrain
Description

Deze prachtige, lichte en energiebesparende bel-etage woning bevindt zich in een rustige doodlopende straat, maar is toch op steenworp afstand van alle voorzieningen. Op de begane grond vindt u de ruime hal die leidt naar de royale garage met automatische poort. Er is voldoende parkeergelegenheid voor twee auto's en ook aan opslagruimte geen gebrek. Van hieruit heeft u toegang tot de sfeervolle tuin die is uitgerust met een charmante vijver.

Op de eerste verdieping vindt u de hal, voorzien van een garderobe en toilet. Daarnaast ontdekt u de ruime living met een open keuken. Deze keuken is volledig ingericht en is voorzien van een praktisch kookeiland. Het terras, waar u via de trap makkelijk de tuin bereikt, vormt de perfecte plek om te genieten van uw vrije momenten. De badkamer is compleet met inloopdouche, toilet en geïntegreerde wastafel.

De tweede verdieping bestaat momenteel uit één slaapkamer met ruimte voor een extra douchekamer, een dressing en twee extra ruimtes. Deze kunnen gemakkelijk worden omgevormd tot een tweede slaapkamer of kantoorruimte. Bijkomend zijn er nog een waterontharder, airco en een zonnetent aanwezig in de woning. Met andere woorden, deze woning biedt you alles wat u nodig heeft voor comfortabel en modern wonen.

* * *

Mezenhof 15 - 1853 Strombeek-Bever - Mooie lichtrijke en energiezuinige bel-etage woning in rustige doodlopende straat, maar toch dichtbij vele voorzieningen, omvattende op het gelijkvloers: inkomhal, ruime garage  met automatische poort en oprit voor 2 wagens,  bergruimte en toegang tot de tuin met kleine vijver. Op de 1e verdieping:: hal met vestiaire en wc, ruime leefruimte met open volledig ingerichte keuken met kookeiland, terras met trap naar tuin,  badkamer (inloopdouche, wc, geïntegreerde lavabo), op  de 2e verdiep hebt u momenteel 1 slaapkamer met ruimte voor een douchekamer, dressing en 2 ruimten dat kan omgevormd worden tot een  2e slaapkamer + bureau.  Er is een waterontharder, airco en een zonnetent aanwezig.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 399.000
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1993
Terrain
174 m2
Zone habitable
126 m2
Référence
14RI95307O-V
EPC
181 kWh/m2
EPC Valeur
B
EPC Certificat
20240302-0003159789-RES1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Bouw vergund
Convocation émise
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Ja
Autorisation de lotissement
Neen
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
Niet overstromingsgevoelig
Historique des prix
11 Apr 2024
€399.000 / Afimo
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder